Spania

Dani Alves le ia apararea arbitrilor: "Nu trebuie sa ne plangem! Noi am gresit!' De ce se teme Guardiola de meciul din Liga Campionilor:

Dani Alves si Pep Guardiola au fost cei doi reprezentati ai Barcelonei la conferinta de presa de dinainte de meciul de Liga Campionilor cu Bayer Leverkusen

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Februarie 2012, 20:06
Data actualizarii: Luni 13 Februarie 2012, 20:05

"Arbitri nu sunt apreciati suficient. Nu este filosofia noastra sa ne plangem si sa ne lamentam. Sunt 4 oameni care incearca sa-si faca slujba cat pot de bine. In unele zile o fac mai bine, in altele mai prost. Daca nu am castigat e pentru ca ne-a lipsit ceva sau pentru ca am facut ceva prost" a spus Dani Alves la conferinta de presa de dinainte de meciul cu Bayer Leverkusen din Liga Campionilor.

"Statisticile sunt facute pentru a fi inselate. Bayer e foarte puternica acasa si va incerca sa faca un joc bun" a mai spus Alves.

"E important sa ii stim pe cei de la Bayer Leverkusen, atuurile lor, ei sunt foarte rapizi pe contraatac. Au 4 sau 5 jucatori peste 1.90m si au avantaj la fazele fixe, au jucatori buni precum Kiessling. Prima mansa inseamna mereu mult. E vital sa marcam" a spus si antrenorul Barcelonei Pep Guardiola.

"Se pare ca daca nu castigam Liga Campionilor ar fi un fiasco. De parca asta ar fi usor de facut. Obiectivul este sa jucam bine, asa cum am facut in partea a 2-a la Pamplona" a mai spus Guardiola.


Modifică setările cookies