Neymar da Silva Barcelona Spania

Cum se poate DISTRUGE Neymar la Barcelona: "Trebuie facut ceva, altfel va ajunge un mediocru!" Dezvaluirile unui fost antrenor

Adus sa formeze alaturi de Messi un atac imbatabil, Neymar nu a apucat inca sa isi arate adevaratele calitati pe Camp Nou.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Iulie 2014, 18:28
Data actualizarii: Luni 28 Iulie 2014, 18:31

Barcelona va intra intr-o noua era odata cu noul sezon. Messi, Neymar si Suarez este trioul letal pe care catalanii il pregatesc sa revina in forta in noul sezon.

Dunga, fostul selectioner al Braziliei, spune ca Neymar risca sa se distruga la Barcelona, daca clubul va continua sa joace in acelasi stil:

"Principalele calitati ale lui Neymar sunt driblingul si posibilitatea de a ataca un jucator fara a se teme ca pierde mingea. Barcelona are insa un stil diferit de a juca fotbal, unde pasa este regula de aur."

"De aceea Neymar a aratat ca un jucator mediocru pana acum. La nationala insa are parte de libertatea de care are nevoie sa isi poata folosi creativitatea pe teren."

"Cred ca Barcelona trebuie sa isi schimbe stilul de a juca pentru ca ii va fi foarte greu sa mai gaseasca o generatie de mijlocasi la fel de talentata. Neymar poate fi solutia perfecta.", a declarat Dunga.

Modifică setările cookies