Luis Suarez fc barcelona Spania

OFICIAL! "Luis Suarez este jucatorul Barcelonei!" Luis Enrique a vorbit despre atacul EXTRATERESTRU cu Suarez, Messi si Neymar

Directorul sportiv al Barcelonei si antrenorul echipei au confirmat faptul ca Luis Suarez a semnat cu Barcelona - el nu poate fi insa prezentat din cauza suspendarii!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Iulie 2014, 19:20
Data actualizarii: Miercuri 16 Iulie 2014, 19:17


Suarez, 100% la Barca

Luis Suarez a devenit al 3-lea cel mai scump jucator din istorie dupa transferul de la Liverpool la Barcelona pentru 75 de milioane de lire, aprox 94 de milioane de euro. Jucatorului uruguayan nu poate fi insa prezentat cu tricoul Barcelonei din cauza suspendarii de 4 luni.

Suarez a semnat deja contractul cu Barcelona, fapt confirmat de Andoni Zubizarreta intr-o conferinta de presa: "Este 100% membru al acestui club. Luis Suarez este jucatorul Barcei din toate punctele de vedere. Este un lucru clar" a spus Zubizarreta.

Suarez nu va putea insa sa debuteze pana la sfarsitul lui octombrie pentru Barcelona, daca apelul de la TAS va fi respins. "Noi acceptam oamenii aici, cu tot cu imperfectiuni. Sunt sigur ca Suarez va fi pozitiv pentru noi pe viitor. Este un jucator foarte important pentru acest club dar clubul reprezinta mai mult decat jucatorii" a mai spus Zubizarreta.

Noul antrenorul al Barcei, Luis Enrique, a vorbit si el despre noua achizitie: "Luis Suarez, Lionel Messi, Neymar? Antrenorii vor cei mai buni jucatori si cu cat sunt mai multi, cu atat mai bine. Sunt incantat sa-i am. Tinta mea este sa fac o echipa cat mai competitiva posibil. Nu vorbim numai despre 2 sau 3 jucatori, ci de o intreaga echipa. Dar cu cat sunt mai buni jucatorii pe care ii aduci, cu atat mai grozav" a spus Enrique.

Modifică setările cookies