Joan Laporta Barcelona Erling Haaland Fotbal extern Laporta

Barcelona nu-l mai vrea pe Haaland! Laporta e hotărât: „Nu ne vom pierde capul!” Anunță alte patru transferuri

Joan Laporta, președintele lui FC Barcelona, a anunțat că gruparea blaugrana a renunțat la transferul lui Erling Braut Haland.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Martie 2022, 15:29
Data actualizarii: Sambata 26 Martie 2022, 15:34

Oficialul catalanilor consideră că o astfel de mutare ar putea afecta bugetul clubului până în 2023, motiv pentru care a renunțat la transferul starului de la Borussia Dortmund.

Haaland nu va ajunge la Barca în această vară

„Nu voi vorbi despre anumiți jucători, dar vă pot spune că nu vom realiza niciun transfer care ar putea afecta financiar clubul. Sunt anumite transferuri pe care nu le putem face pentru că ne-ar afecta economia până în 2023 (n.r. – întrebat despre Erling Haaland). Membrii board-ului pot să stea calmi pentru că nu ne vom pierde capul pentru o operațiune de asemenea magnitudine.

Foarte mulți fotbaliști vor să vină la Barcelona, le place acest club, echipa, filozofia noastră, modul nostru de lucru și felul în care interpretăm fotbalul. Iar asta e bine, vedem acest lucru foarte des, în multe cazuri.

Vom realiza cel puțin 4 transferuri pentru a reîmprospăta atacul, linia mediană și defensiva. Cei care vor veni vor fi nevoiți să se adapteze unui nivel salarial și unei structuri economice care să poată asigura sustenabilitatea și echilibrul clubului.

Vreau să fie clar că noi punem echipa în fața tuturor. Vrem să avem o echipă puternică în fiecare zonă. Nu ne dorim să promovăm sau să căutăm jucători care sunt deasupra echipei”, a spus Joan Laporta, pentru Mundo Deportivo.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!