Cristiano Ronaldo juventus Proces Cristiano Ronaldo Real Madrid Ronaldo evaziune fiscala Spania Cristiano Ronaldo nu scapa! Marti e asteptat in fata judecatorului si risca intre 2 si 5 ani de inchisoare!

Cristiano Ronaldo nu scapa! Marti e asteptat in fata judecatorului si risca intre 2 si 5 ani de inchisoare!

Cristiano Ronaldo are in continuare probleme cu legea! 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Ianuarie 2019, 12:32
Data actualizarii: Vineri 18 Ianuarie 2019, 12:33

Acuzat de viol in SUA si de frauda fiscala in Spania. Problemele lui Cristiano Ronaldo cu legea continua, dupa ce a acceptat acuzatiile de frauda fiscala si s-a inteles cu trezoreria din Spania sa achite o amenda de 18 milioane de euro.

Doar ca Ronaldo trebuie sa se prezinte marti, 22 ianuarie, in fata judecatorului cel care poate accepta intelegerea sau sa dea un verdict intre 2 si 5 ani de inchisoare.

Cel mai probabil, jucatorul va accepta plata sumei fraudate si o pedeapsa de 2 ani de inchisoare cu suspendare.

Intr-o situatie similiara se afla si Xabi Alonso, fostul coleg al lui Ronaldo de la Real Madrid, care este asteptat si el marti la tribunal pentru un proces de evaziune fiscala.

Alti fotbalisti faimosi din Spania au scapat de inchisoare prin plata unei amenzi si restituirea sumei fraudate. Messi fusese condamnat initial la 21 de luni de inchisoare cu suspendare, insa pedeapsa a fost stearsa in schimbul unei sume de pana in 300.000 de euro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!