Spania

Coșmarul continuă pentru Ansu Fati! Derby-ul cu Real Madrid i-a adus o veste proastă tânărului jucător 

Ansu Fati se confruntă cu noi probleme medicale. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Octombrie 2021, 18:05
Data actualizarii: Joi 28 Octombrie 2021, 00:13

Ansu Fati (18 ani) a revenit pe teren în luna septembrie a acestui an. Extrema Barcelonei a fost nevoită să stea 10 luni departe de gazon din cauza accidentării la menisc suferită în luna noiembrie a lui 2020. 

Folosit titular de Ronald Koeman în „El Clasico”, Ansu Fati a rezistat doar 74 de minute pe teren. Acesta a acuzat dureri și a fost înlocuit cu Sergi Aguero. Iar pe lângă înfrângerea cu Real Madrid, 1-2, antrenorul neerlandez a mai primit o veste proastă. Staff-ul medical al Barcelonei a anunțat că jucătorul spaniol nu va putea evolua în următorul meci din campionat, contra lui Rayo Vallecano, din cauză unei accidentări la genunchi. 

„Jucătorul primei echipe, Ansu Fati, are dureri la genunchiul drept. El este indisponibil pentru selecție, iar recuperarea îi va dicta revenira”, este comunicatul oficial emis de Barcelona. 

În cele patru meciuri pe care Ansu Fati le-a dispurat în La Liga, accesta a marcat de două ori și a oferit o pasă decisivă. 

După 9 etape scurse din campionat, Barcelona ocupă poziția a noua, cu 15 puncte, la 6 puncte în spatele liderului Real Sociedad, care are un meci mai mult. 

Ansu Fati, contract până în 2027 

Barcelona a anunțat prin intermediul unui comunicat oficial că Fati a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2027, adică pe durata a șase ani, iar clauza sa de reziliere se ridică la un miliard de euro, aceeași pe care o are și Pedri. 

„FC Barcelona și jucătorul Ansu Fati a ajuns la o înțelegere pentru prelungirea contractului până pe 30 iunie 2027. Clauza de reziliere este fixată la un miliard de euro. 

Formalizarea contractului care îl va lega pe jucătorul creat în La Masia de club pentru următoarele sezoane va avea loc joi, 21 octombrie”, se arată în comunicatul clubului. 

Modifică setările cookies