"Suflet de aur!" Gest superb făcut de Ansu Fati

Ansu Fati Barcelona Cataractă Stiri Ansu Fati
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Iulie 2024, 13:26
Data actualizarii: Marti 09 Iulie 2024, 13:29

Aripa stângă a Barcelonei oferă gratuit intervenții chirurgicale la ochi pentru sute de oameni.

"Ansu Fati, un suflet de aur: iată ce face în țara sa natală", au titrat cei de la Corrieredellosport.

Ansu Fati oferă gratuit intervenții chirurgicale la ochi pentru sute de oameni din Guineea-Bissau, țara sa natală, prin intermediul unei inițiative gestionate de Fundația sa: o echipă de zece medici a fost trimisă din Catalonia la Bissau pentru a opera cât mai mulți oameni de cataractă.

Baza de operațiuni este orfelinatul Casa Emanuel, situat la periferia capitalei țării Guineea-Bissau, iar obiectivul ar fi de a ajunge la 500 de intervenții. În Spania, o astfel de operație costă aproximativ trei mii de euro, în timp pentru oamenii din Bissau va fi gratuită datorită inițiativei jucătorului Barcelonei.

Ansu Fati, departe de FC Barcelona

Presa din Spania scrie că viitorul lui Ansu Fati este departe de FC Barcelona. Chiar dacă mai are contract cu gruparea de pe Camp Nou până în 2027, tânărul jucător are șanse minime să revină în La Liga.

Conducerea Barcelonei și-ar dori să-l lase pe Ansu Fati și în sezonul viitor la Brighton. Antrenorul De Zerbi are în continuare încredere în mijlocaș, astfel că mutarea s-ar putea realiza fără mari probleme. Lucrurile se vor complica în cazul în care Roberto De Zerbi va pleca de la Brighton, fiind un antrenor la modă în acest moment.

Dacă nu va rămâne la Brighton, Ansu Fati va fi împrumutat la altă echipă pentru sezonul 2024/2025. Cel puțin așa susțin jurnaliștii din Spania.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!