Conditia lui Mourinho pentru revenirea la Real: "decapitarea" tuturor greilor! Cum arata cutremurul la Madrid: Ramos, Marcelo, Benzema si Bale OUT

Autor: Sport.ro
Sambata 09 Martie 2019, 14:47

	Conditia lui Mourinho pentru revenirea la Real: "decapitarea" tuturor greilor! Cum arata cutremurul la Madrid: Ramos, Marcelo, Benzema si Bale OUT

Catalanii de la Sport.es scriu ca Mourinho i-a pus o conditie cu adevarat socanta lui Florentino Perez pentru a reveni la Real Madrid.

Mourinho e dispus sa o preia pe Real Madrid chiar si in conditiile in care va trebui sa demareze o reconstructie totala a formatiei de pe Bernabeu. Mai mult, el chiar isi doreste sa schimbe vestiarul formatiei madrilene si a transmis ca va merge la Real daca din vestiar vor disparea cateva nume grele.

Sport Catalunya scrie ca Mourinho a pus o conditie cu adevarat socanta intr-o discutie cu Florentino Perez.

Potrivit jurnalistilor catalani, Mourinho nu ii vrea la Real, in cazul unei reveniri, pe Sergio Ramos, Marcelo, Gareth Bale si Karim Benzema!

Cei patru sunt legati de club prin contracte cu clauze foarte mari, dar au cazut in dizgratie dupa un sezon foarte slab al echipei blanco.

In acest sezon, Real Madrid a parasit Liga Campionilor inca din faza optimilor, iar Cupa Spaniei in semifinale. In La Liga, madrilenii sunt la o distanta "astronomica" de Barca.

  • Conditia lui Mourinho pentru revenirea la Real:
Cum vă puteți cumpăra până la şase ani de vechime în muncă. Termenul limită este 1 septembrie 2023
BRAT
Modifică setările cookies