Cine este "baiatul de oras" care ii va deveni ginere lui Gigi Becali! Patronul FCSB e fericit ca "are 1.85 metri" :) FOTO

Steaua FCSB Gigi Becali Mihai Theodor Mincu Teodora Becali Stiri Cine este "baiatul de oras" care ii va deveni ginere lui Gigi Becali! Patronul FCSB e fericit ca "are 1.85 metri" :) FOTO
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Martie 2019, 13:53
Data actualizarii: Sambata 09 Martie 2019, 14:23

Gigi Becali va deveni pentru prima data socru mic. Una dintre cele trei fiice ale sale, Theodora, se marita in luna octombrie.

Gigi Becali, patronul FCSB, va deveni pentru prima data socru mic. Theodora, una dintre cele trei fiice ale sale, i-a spus "da" lui Mihai Theodor Mincu, un tanar de 28 de ani, care a facut si el bani buni din afaceri.

Viitorul ginere al lui Gigi Becali a fost la un moment dat caracterizat ca un "crai", avand chiar o relatie de scurta durata cu Daniela Crudu.

  • Cine este baiatul de oras care ii va deveni ginere lui Gigi Becali! Patronul FCSB e fericit ca are 1.85 metri :) FOTO

Mihai Theodor Craiu are cateva afaceri si a castigat bani buni din comercializarea accesoriilor de lux dedicate femeilor.

Mihai Mincu si Theodora Becali formeaza un cuplu de mai multa vreme si au decis sa faca pasul cel mare in toamna acestui an.

Becali: Are peste 1.85, asa cum imi place mie

"Are peste 1.85, asa cum imi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. Este adevarat ca in octombrie o sa facem nunta. In Bucuresti o facem. Mai multe nu vreau sa spun, ca nu vor ei. Vreau sa le fac pe plac.

Eu i-am spus: Mai, tata, faci ce vrei, nu ma intereseaza. Cat ai stat la mine in casa, ai facut tot ce ai vrut. Eu am incredere!", a spus Becali, potrivit cotidianului Evenimentul Zilei.


VEZI SI:

**LPF a batut palma pentru vanzarea drepturilor TV! La ce posturi se va vedea Liga I

Aboneaza-te AICI la canalul nostru de YouTube

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!