Cine este "baiatul de oras" care ii va deveni ginere lui Gigi Becali! Patronul FCSB e fericit ca "are 1.85 metri" :) FOTO

Cine este "baiatul de oras" care ii va deveni ginere lui Gigi Becali! Patronul FCSB e fericit ca "are 1.85 metri" :) FOTO

Gigi Becali va deveni pentru prima data socru mic. Una dintre cele trei fiice ale sale, Theodora, se marita in luna octombrie.

Gigi Becali, patronul FCSB, va deveni pentru prima data socru mic. Theodora, una dintre cele trei fiice ale sale, i-a spus "da" lui Mihai Theodor Mincu, un tanar de 28 de ani, care a facut si el bani buni din afaceri.

Viitorul ginere al lui Gigi Becali a fost la un moment dat caracterizat ca un "crai", avand chiar o relatie de scurta durata cu Daniela Crudu.

Mihai Theodor Craiu are cateva afaceri si a castigat bani buni din comercializarea accesoriilor de lux dedicate femeilor.

Mihai Mincu si Theodora Becali formeaza un cuplu de mai multa vreme si au decis sa faca pasul cel mare in toamna acestui an.

Becali: Are peste 1.85, asa cum imi place mie

"Are peste 1.85, asa cum imi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. Este adevarat ca in octombrie o sa facem nunta. In Bucuresti o facem. Mai multe nu vreau sa spun, ca nu vor ei. Vreau sa le fac pe plac.

Eu i-am spus: Mai, tata, faci ce vrei, nu ma intereseaza. Cat ai stat la mine in casa, ai facut tot ce ai vrut. Eu am incredere!", a spus Becali, potrivit cotidianului Evenimentul Zilei.


VEZI SI:

**LPF a batut palma pentru vanzarea drepturilor TV! La ce posturi se va vedea Liga I

Aboneaza-te AICI la canalul nostru de YouTube

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, 11 august. 1.215 noi cazuri de infectare și 35 de decese în ultimele 24 de ore
BRAT