Liga 1

Lupescu s-a angajat din nou la UEFA, la un an dupa ce a pierdut alegerile de la LPF. Cu ce se ocupa

Desi spunea ca nu se va intoarce la UEFA daca va pierde alegerile de la Federatie, Ionut Lupescu s-a reangajat in structura forului european.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Martie 2019, 13:36
Data actualizarii: Sambata 09 Martie 2019, 13:39

Lupescu a fost zdrobit la alegerile de la FRF si nu si-a gasit locul in fotbalul romanesc. "Kaiserul" s-a intors la UEFA, chiar daca spunea ca nu va face asta. Lupescu nu a mai primit functia de director tehnic.

"Am semnat un alt contract si ma ocup de un proiect nou. Este vorba de o colaborare pe care UEFA o are cu alte confederatii. Acestea au cerut sprijin din partea UEFA pe parte tehnica si mi s-a oferit mie acest proiect, iar eu am acceptat", a explicat Lupescu pentru Gazeta Sporturilor.

In urma cu un an, Ionut Lupescu si-a dat demisia din functia de director tehnic in cadrul UEFA si a participat la alegerile pentru sefia FRF, unde a fost invins la scor de Razvan Burleanu.

Inainte de alergeri, Lupescu spunea clar ca nu are de gand sa se intoarca la UEFA daca va pierde alegerile.

Iata ce declara Lupescu in martie 2018:

"Reconfirm si pe aceasta cale ca nu ma voi intoarce la UEFA, indiferent de rezultatul alegerilor din 18 aprilie, pentru ca ceea ce am spus in aceasta campanie a fost suta la suta adevarat. Din nefericire pentru tanarul cu zero rezultate in fruntea FRF, toate aceste tactici ieftine de manipulare constienta si cinica a opiniei publice nu il vor ajuta sa mai castige inca un mandat. Dansul nu va pleca prin demisie de la FRF, ci prin vot, inca dupa primul tur".

ULTIMELE STIRI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies