Spania

Cel mai scump jucător din istoria Realului, rezervă neutilizată cu Barcelona! Nu a prins niciun minut în „El Clasico” în aproape 3 ani 

Carlo Ancelotti nu a mizat pe cel mai scump transfer din istoria Realului în derby-ul cu Barcelona. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Martie 2022, 17:14
Data actualizarii: Luni 21 Martie 2022, 17:25

Real Madrid a suferit o înfrângere drastică pe Santiago Bernabeu în „El Clasico”. Elevii lui Carlo Ancelotti (62 ani) au fost de nerecunoscut, iar Barcelona le-a administrat 4 goluri (Aubameyang 29', 51', Araujo 38' și Ferran Torres 47'). 

Madrilenii nu au putut conta în atac pe Karim Benzema (34 ani). Căpitanul Realului a suferit o accidentare la gambă care l-a împiedicat să evolueze în partida contra Barcelonei. Așa că Ancelotii a fost nevoit să improvizeze în ofensivă și să înceapă meciul fără un atacant de careu, optând pentru cuplul Rodrygo (21 ani) - Vinicius (21 ani). 

Chiar dacă l-a aruncat în luptă pe Mariano Diaz (28 ani) în actul secund, antrenorul italian l-a lăsat pe banca de rezerve pe Eden Hazard (31 ani). Cel mai scump jucător din istoria Realului, cumpărat în vara lui 2019 pe 115 milioane de euro de la Chelsea, nu a bifat niciun minut în „El Clasico” de când a ajuns pe Santiago Bernabeu.

Starul belgian a ajuns la 7 derby-uri contra Barcelonei pe care le ratează din motive medicale sau pentru că nu intră în planul tactic al antrenorului. 

Hazard, accidentat 430 de zile din 930 

În acest sezon, Eden Hazard a fost indisponibil 70 de zile din cauza accidentărilor, ultima problemă medicală având-o în noiembrie. Însă, de când s-a transferat la Real Madrid, extrema a petrecut 430 de zile în infermerie, jucând doar 65 de meciuri pentru madrileni, în care a înscris 6 goluri și a oferit 10 pase decisive, în aproape 3 ani. 

De la revenirea lui Carlo Ancelotti pe Santiago Bernabeu, Hazard a adunat doar 50 de minute în ultimele 10 meciuri, ca în ultimele 5 partide să nu bifeze niciun minut pentru „los blancos”. 

Modifică setările cookies