Ce se întâmplă cu Vinicius Jr. și Rodrygo? Presa din Spania a anunțat postul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

kylian mbappe Real Madrid transfer kylan mbappe Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Aprilie 2024, 07:50
Data actualizarii: Miercuri 24 Aprilie 2024, 08:02

Kylian Mbappe a intrat în ultimele luni de contract cu PSG, urmând să părăsească gruparea de pe Parc des Princes la finalul sezonului.

Atacantul ar urma ajungă la gruparea de pe Santiago Bernabeu în vară, când îi expiră înțelegerea cu parizienii. Fosta campioană a Europei îl va transfera gratis, însă se pregătește să-i ofere un salariul uriaș.

Publicația L'Equipe a dezvăluit că liderul din La Liga este dispusă să-i ofere între 2,5 și 3 milioane de euro pe lună, ceea ce înseamnă o remunerație anuală între 30 și 36 milioane de euro. În aceste condiții, Kylian Mbappe ar deveni cel mai bine plătit jucător de la Real Madrid, în condițiile în care Vinicius Jr. și Jude Bellingham primesc în jur de 20 de milioane anual. 

Poziția pe care va evolua Kylian Mbappe

Presa din Spania a dezvăluit că există o strategie pentru a-l integra pe francez la Real Madrid, fără să fie afectate posturile celorlați jucători.

"Kylian știe că, fiind la Real Madrid, îi va fi mult mai ușor să câștige Champions League și Balonul de Aur. Iar dacă va cuceri și Gheata de Aur, cu atât mai bine. Jucând pe poziția de 9, va avea posibilitea să marcheze multe goluri", a declarat o sursă, potrivit cotidianului AS

Reacția lui Ronaldo despre situația atacantului 

Brazilianul este de părere că șeptarul lui PSG va lua o decizie inspirată dacă va alege să meargă pe Santiago Bernabeu, unde va avea parte de toată susținerea. 

"Trebuie să așteptăm până va fi anunțat oficial, înainte de a vorbi în detaliu, dar toată lumea este entuziasmată de transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid.

Este un jucător incredibil. Va fi unul dintre cei mai buni. Cred că este o alegere inspirată să vină la Real Madrid. 

Cred că așa va obține, în sfrâșit, și Balonul de Aur. Nu știu dacă este adevărat, dar oamenii vorbesc despre situația în care se află, acum, la PSG. La Madrid va avea parte de o echipă care îl va susține în fiecare decizie pe care o va lua. Îl vor proteja. Dar cred că a petrecut și clipe frumoase la PSG", a declarat Ronaldo Nazario, citat de RMC Sports.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!