Mbappe nu negociază! Ultimele detalii despre transferul iminent la Real Madrid

kylian mbappe PSG Real Madrid Fotbal extern Kylian Mbappe / Foto: Imago
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Aprilie 2024, 08:12
Data actualizarii: Vineri 19 Aprilie 2024, 08:15

Kylian Mbappe (25 de ani) se apropie cu pași rapizi de statutul de jucător liber de contract și de un eventual transfer la Real Madrid.

Starul francez a informat deja PSG în februarie despre intenția sa de a pleca în vară și de a nu semna un nou contract cu clubul. De atunci, cele mai puternice semnale indică o mutare la Real Madrid, în pofida unor mențiuni trecătoare despre interesul unor cluburi precum Liverpool și Manchester City.

Expertul în transferuri, Fabrizio Romano, a afirmat că Mbappe nu a avut niciodată intenția de a negocia cu alt club, iar atenția sa este sută la sută îndreptată spre Real Madrid.

Mbappe e cu gândul doar la Real Madrid

Jucătorul este mulțumit de discuțiile purtate cu gruparea din capitala Spaniei, iar transferul său pare doar o chestiune de timp.

După ce a ajutat PSG să ajungă în semifinalele Ligii Campionilor prin victoria cu Barcelona, Mbappe a dat clar de înțeles că decizia sa privind viitorul nu s-a schimbat.

Romano reiterează acest lucru și susține că Mbappe și PSG vor face un anunț comun cu privire la plecarea sa. Cele două părți își doresc să se despartă într-un mod amiabil și respectuos, astfel că planul este ca Mbappe, alături de președintele Nasser Al-Khelaifi, să facă anunțul împreună.

Momentul exact al anunțului nu este cunoscut în momentul de față, având în vedere că PSG a ajuns în semifinalele UCL și ar putea ajunge chiar în finala din 1 iunie.

Ceea ce este cert este că Mbappe a luat decizia: începând cu vara aceasta va juca pentru Real Madrid.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!