Ce s-a ales de fotbalistul care era mai bun ca Messi la juniorii Barcelonei! El era vedeta, Messi nu batea nici macar lovituri libere

Autor: Sport.ro
Sambata 02 Noiembrie 2019, 11:56

	Ce s-a ales de fotbalistul care era mai bun ca Messi la juniorii Barcelonei! El era vedeta, Messi nu batea nici macar lovituri libere

Leo Messi este unul dintre oamenii care nu mai au nevoie de niciun fel de prezentare. In schimb, putini stiu astazi de jucatorul Victor Vazquez, cel despre care se spunea ca va fi mai bun ca Messi.

In urma cu 15 ani, Leo Messi debuta la Barcelona si dadea startul unei noi ere in fotbal. Interesant este ca la acel moment Barcelona mai avea un fotbalist despre care sefii clubului spuneau ca e cel putin la fel de bun. Ba chiar mai mult, acesta era liderul generatiei lui Messi.

Victor Vazquez, jucatorul "mai bun ca Messi"

La juniorii Barcelonei, Messi nu batea nici macar loviturile libere. Vedeta era Victor Vazquez, un fotbalist ofensiv, cu multe calitati tehnice.

Roger Giribet, fost jucator al academiei La Masia, a povestit intr-un interviu acordat publicatiei britanice Goal ca Vazquez era considerat mai bun ca Messi.

"Victor Vazquez, care era fantastic, si Juanjo Clausi bateau loviturile libere. Messi nu batea cam deloc", a spus el.

Vazquez este cu 6 luni mai in varsta decat Messi si a jucat doar 3 meciuri pentru prima echipa a Barcelonei. El a marcat un gol in UEFA Champions League, intr-un meci cu Rubin Kazan.

Vazquez a fost vandut in 2011 de Barca, pe atunci antrenata de Pep Guardiola, la Club Brugger, iar ulterior acesta a mai trecut pe la Cruz Azul, FC Toronto si Umm Salal. La ultima dintre formatii acesta evolueaza si in prezent.

Victor Vazquez nu a avut o cariera chiar stearsa, insa nu a fost nici pe departe fotbalistul in care isi pusesera sperantele catalanii.

De cealalta parte, Juanjo Clausi, care de asemenea batea lovituri libere inaintea lui Messi, a ajuns la Paterna C.F, intr-o divizie inferioara a Spaniei.


FOTO: Victor Vazquez, intr-un Barcelona - Rubin Kazan

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Record de infectări cu Sars-Cov-2. Situație critică în spitale, tot mai multe secții ATI sunt pline
BRAT