Cât costă tricourile special realizate pentru El Clasico! Catalanii pun în vânzare un număr limitat, cu semnăturile jucătorilor

El Clasico fc barcelona la liga Real Madrid Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Martie 2023, 17:22
Data actualizarii: Miercuri 15 Martie 2023, 17:33

FC Barcelona și Real Madrid urmează să se întâlnească pentru a treia oară în debutul acestui an. 

După confruntările din Supercupa Spaniei și turul din Cupa Spaniei, ambele câștigate de FC Barcelona, cele două formații vor bifa al treilea El Clasico din 2023, în campionat.

Partida se va desfășura pe 19 martie, iar importanța acesteia este una majoră, ținând cont că echipa antrenată de Xavi se poate distanța decisiv în lupta pentru titlu.

Tricouri de colecție pentru FC Barcelona
 

Cu ocazia meciului de pe Camp Nou, FC Barcelona a realizat o serie de tricouri speciale, urmând ca acestea să fie imprimate cu numele cântăreței Rosalia și cu logo-ul celui mai recent album, Motomami. 

Catalanii au pregătit 22 de tricouri de colecție, cu semnăturile jucătorilor, pe care le vor pune la vânzare pentru suma de 2000 euro, urmând ca alte 1899 de tricouri din El Clasico, fără semnături, să fie vânzute la prețul de 400 euro.

Revenire importantă pentru FC Barcelona
 

 Accidentat de mai multe săptămâni, Pedri are șanse mari să fie apt pentru confruntarea de pe Camp Nou, mijlocașul iberic fiind dat ca sigur pentru meci, potrivit presei din Spania. 

Pedri s-a accidentat în minutul 41 al partidei cu Manchester United, din Europa League, însă recuperarea este în grafic și va putea fi utilizat pentru întâlnirea cu Real Madrid.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!