VIDEO Carlo Ancelotti i-a găsit succesorul lui Toni Kroos: "Trebuie să-l înlocuim într-o altă manieră"

Toni Kroos Carlo Ancelotti Real Madrid Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Mai 2024, 10:43
Data actualizarii: Luni 27 Mai 2024, 10:55

Toni Kroos, a anunţat, într-un comunicat, că îşi va încheia cariera în această vară, după EURO 2024, la vârsta de 34 de ani.

"Cariera mea de fotbal se va încheia în această vară, după Euro. Aşa cum am spus întotdeauna, Real Madrid este şi va fi ultimul meu club", a scris internaţionalul german pe Instagram, asigurând că ambiţia sa a fost întotdeauna să "termine la cel mai bun nivel", a mărturisit mijlocașul neamț.

În ultima etapă din La Liga, mijlocașul german a jucat titular şi a fost înlocuit în minutul 86, atunci când toţi coechipierii s-au adunat în jurul lui, iar întreg stadionul l-a aplaudat pe „regele Toni”. 

Carlo Ancelotti a vorbit despre înlocuitorul lui Toni Kroos

Mijlocașul va evolua pentru ultima dată în tricoul celor de la Real Madrid în finala Champions League, de pe 1 iunie, împotriva celor de la Borussia Dortmund.

Carlo Ancelotti deja se gândește la viitorul sezon și a explicat cum va încerca să reorganizeze echipa în absența lui Toni Kroos. 

"Cu cât Bellingham e mai aproape de poartă, cu atât e mai bine pentru noi. Nu este niciun jucător cu caracteristicile lui Toni Kroos pe piață, dar va trebui să-l înlocuim într-o altă manieră. Avem jucători cu multă calitate și trebuie să adaptăm jocul în sezonul viitor caracteristicilor lui (n.r. - lui Jude Bellingham)", a declarat Carlo Ancelotti.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!