Neymar da Silva Barcelona santos Spania

BOMBA! Neymar a dat o TEAPA de 23 de milioane de euro: "Au o saptamana sa rezolve!" Detalii SECRETE despre mutarea la Barcelona:

►Ronaldo vs Modrici, Pepe vs Mandzukici! Cine castiga razboiul asta? Croatia – Portugalia, luni 20:30, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Iunie 2013, 09:15
Data actualizarii: Vineri 07 Iunie 2013, 22:27

Neymar a ajuns la Barcelona pentru 57 de milioane de euro. Suma este cu adevarat mare, avand in vedere ca este al doilea cel mai scump transfer din istoria Barcei.

Din suma aceasta, 40 de milioane incaseaza jucatorul, pentru cei cinci ani de contract, iar 17 merg la Santos. Problema este ca, scrie Bloomberg, o companie de investitii isi cere drepturile!

DIS Esporte, un fond brazilian, detinea 40% din drepturile sale, achizitionate in 2009 pentru aproximativ 2,2 milioane de euro, cand jucatorul era un pusti.

Acum, Santos datoreaza tot 40%, adica 23 de milioane, insa nu vrea sa mai dea banii. Cum reprezentantii fondului de investitii nu au auzit nimic inca din partea clubului brazilian, va urma un proces!

"Au o saptamana sa ne trimita o informare oficiala despre detaliile tranzactiei, apoi mergem la tribunal. Trebuie sa aflam detaliile secrete acum, ale transferului. Noi nu stim decat ca sunt 57 de milioane de euro, poate sunt mai multe, poate mai putine. Avem doar detaliile care au aparut in presa", spune unul dintre reprezentantii DIS Esporte.

Modifică setările cookies