Spania

Barcelona visează să aducă un antrenor de top pentru a revitaliza echipa

Barcelona nu trece prin cea mai bună perioadă din punct de vedere sportiv. Este pe locul nouă în La Liga, și nici în Liga Campionilor nu stă foarte bine.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Octombrie 2021, 08:54
Data actualizarii: Miercuri 27 Octombrie 2021, 09:13

Cu toate că Ronald Koeman va beneficia în continuare de încrederea conducerii catalane, chiar dacă a pierdut în ”El Clasico”, în fața celor de la Real Madrid, scor 1-2, șefii de pe Camp Nou ”visează” la un nou antrenor.

Numele său este Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, care a reușit să aducă pe Anfield Liga Campionilor și primul titlu în Premier League după 30 de ani. 

  • Jurgen Klopp și Pep Guardiola

Jurgen Klopp, antrenorul la care Barcelona visează

Klopp este un expert în revitalizat cluburi mari, așa cum s-a întâmplat cu Liverpool, pe care a preluat-o într-o perioadă mai puțin bună, și a reușit, treptat, să o ducă în cupele europene și să se bată la titlu.

Klopp rămâne, în continuare, varianta la care conducerea Barcelonei ”visează”, notează spaniolii de la Sport.

La începutul acestui an, Klopp era hotărât să-și ia un an de vacanță după ce va încheia contractul cu Liverpool, scadent în 2024.

"Anul sabatic se va întâmplă în mod clar, fără dubiu. Dacă nu mai câștigăm meciuri în Premier League și gândirea patronilor se schimbă, îmi iau un an liber. Nu exisă dubii.

Ăsta este un acord pe care îl am cu familia mea, și probabil va fi și cu medicul meu. Un lucru este clar: când termin la Liverpool, îmi voi lua un an liber”, a spus antrenorul german.

Klopp este managerul lui Liverpool din 2015. 

Modifică setările cookies