Luis Figo Barcelona Real Madrid Spania Spania

"Barcelona? Nu poti face asta tot timpul!" Super interviu cu Luis Figo despre schimbarile radicale pregatite de Barcelona

Luis Figo a comentat intr-un interviu acordat pentru laureus.com despre Finala Ligii Campionilor, schimbarile de la Barcelona, dar si viitoarea campioana mondiala din Brazilia.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Mai 2014, 18:28
Data actualizarii: Marti 20 Mai 2014, 18:36
"Pariez pe Real in finala Ligii"

Fost jucator in echipa galactica a Realului, Figo spera ca"Pariez pe Real in Finala Ligii" actuala formatie a lui Ancelotti sa castige finala Ligii de la Lisabona, cu Atletico Madrid.

"Finala Ligii din acest sezon este la Lisabona, "capitala lumii", asa cum ii spun eu, pentru ca este orasul din care eu provin, iar meciul e intre doua echipe din Madrid. Eu voi paria pe Real Madrid pentru ca, teoretic, este echipa favorita si pentru ca am jucat la Real.", a declarat Figo pentru Laureus.com.

"Barcelona? Nu poti castiga totul timpul"

Figo a comentat si situatia Barcelonei, o echipa pentru care a jucat, dar pe care a tradat-o pentru rivala de moarte, Real Madrid.

"Cred ca ciclurile schimbarii apar mereu in fotbal. Sportul nu ii garnteaza nimanui victoria, pentru ca altfel ar fi foarte plictisitor. Schimbarile sunt sistematice, iar faptul ca nu poti invinge nu inseamna pentru mine ca e o schimbare de ciclu, dar astea sunt naturale. Dar faptul ca Barcelona nu a ajuns in finala, nu inseamna ca echipa nu mai are valoare sau ca e timpul unor schimbari."

"Nu stiu ce e de facut la ei. Sunt alti oameni competenti si responsabili care decid ce e de facut. Cred ca Barcelona are o altfel de filosofie pentru care e necesara o anumita persoana sa se potriveasca.", a mai declarat Luis Figo. 

Luis Figo despre

Cristiano Ronaldo:

"Va ramane remarcat in istoria fotbalului. A batut multe recorduri."

Stilul de joc Ancelotti vs. Simeone:

"Eu am fost un jucator ofensiv, prefer fotbalul ofensiv"

Mondialul din Brazilia:

"Cred ca Spania este favorita la acest Mondial, dar si Brazilia, Germania si Argentina."
Modifică setările cookies