Barcelona Chelsea Marcos Alonso marcos alonso barcelona Spania

Barcelona, de neoprit pe piața transferurilor! Catalanii s-au înțeles cu Chelsea 

Catalanii au mai realizat transferul unui jucător cu un CV impresionat. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 August 2022, 13:37
Data actualizarii: Luni 08 August 2022, 13:37

În ciuda problemelor financiare pe care le invoca Joan Laporta (60 ani), Barcelona a fost foarte activă în această campanie de transferuri. Gruparea de pe Camp Nou l-a achiziționat pe Robert Lewandowski (33 ani), în schimbul a 45 de milioane de euro, pe Raphinha (25 ani), pentru 58 de milioane de euro, și Jules Kounde, pe care i-au plătit Sevillei 50 de milioane de euro. Totodată, pe lângă aceștia, Frack Kessie (22 ani) și Andreas Christensen (26 ani) au sosit liberi de contract pe Camp Nou. 

Barcelona transferă un înlocuitor pentru Jordi Alba 

Însă, Joan Laporta mai vrea să îi aducă un jucător lui Xavi (42 ani). Potrivit jurnalistului specializat în transferuri, Frabrizio Romano, Barcelona s-a înțeles cu Chelsea pentru achiziționarea lui Marcos Alonso (31 ani). Fundașul stânga mai are contract un an cu englezii și dorește să evolueze din această vară pe Camp Nou. 

„Barcelona va realiza transferul lui Marcol Alonso foarte curând. Negocierile cu Chelsea sunt în faza finală dînvă de vineri. Au rămas de pus la punct doar câteva detalii, iar Alonso vrea să se alăture Barcelonei cât mai repede posibil. 

Suma finală va fi mai jos de 10 milioane de euro și se va face săptămâna aceasta”, a scris Fabrizio Romano pe contul oficial de Twitter. 

Modifică setările cookies