Barca poate profita de pe urma accidentării lui Gavi. Planul prin care noul star poate ajunge mai repede la catalani

fc barcelona Gavi Vitor Roque Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Noiembrie 2023, 16:31
Data actualizarii: Joi 23 Noiembrie 2023, 16:49

Gavi (19 ani) s-a accidentat grav în meciul Spaniei cu Georgia, scor 3-1, din preliminariile EURO 2024. 

Mijlocașul catalanilor a părăsit terenul în lacrimi, în minutul 26 al meciului cu Georgia, și cel mai rău diagnostic s-a confirmat: ruptură la ligamentele încrucișate și de menisc. Astfel, Gavi va lipsi cel puțin până în vara anului următor, fiind o pierdere uriașă pentru FC Barcelona

Vitor Roque poate ajunge mai repede la FC Barcelona

Vitor Roque (18 ani) a fost deja cumpărat de gruparea catalană de la Atletico Paranaense pentru 40 de milioane de euro, iar inițial trebuia să se alăture lotului condus de Xavi din sezonul următor.

Accidentarea lui Gavi schimbă situația brazilianului, iar presa din Spania anunță că acesta ar putea ajunge mai repede la FC Barcelona, încă din această iarnă, inițial sub formă de împrumut. 

Tânărul jucător ar putea fi înregistrat la club, ținând cont că 80% din salariul jucătorilor accidentați poate fi folosit pentru transferul altor fotbaliști, singura condiție fiind ca durata contractului să nu fie mai mare de șase luni, ceea ce se potrivește perfect pentru situația lui Vitor Roque. 

În perioada de mercato din vara care tocmai a trecut, Vitor Roque a fost curtat nu doar de FC Barcelona, ci și de Chelsea, Manchester Unied și Paris Saint-Germain, trei granzi din fotbalul european.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!