Lautaro Martinez Atletico Madrid Inter Spania

Au apărut imaginile cu Lautaro Martinez semnând un contract cu Atletico Madrid! Jucătorul și-a dat acordul, dar transferul a picat 

Lautaro Martinez (24 ani) este unul dintre jucătorii de perspectivă atât din Europa, cât și din naționala Argentinei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iunie 2022, 15:33
Data actualizarii: Marti 28 Iunie 2022, 16:18

Argentinianul joacă la Inter din iulie 2018, când s-a transferat de la Racing Club din țara natală, în schimbul a 25 de milioane de euro. Soarta fotbalistului putea fi cu totul alta însă dacă ar fi dat curs transferului la Atletico Madrid, în decembrie 2017. 

Imagini cu Lautaro Martinez în timp ce semna contractul cu Atletico Madrid

Echipa lui Diego Simeone a reușit să „îl transfere” pe argentinian în decembrie 2017, oficialii clubului mergând în Argentina tocmai pentru a încheia mutarea. Lautaro Martinez urma să semneze un contract valabil pe șase sezoane cu Atletico, care ar fi plătit 12 milioane de euro în schimbul său, cu nouă fiind clauza. Jucătorul ar fi rămas la Racing până în vară, sub formă de împrumut. 

Jucătorul făcuse și vizita medicală în Buenos Aires pentru a semna cu gruparea din capitala Spaniei, iar agentul său, Roly Zarate, asigura că transferul „a fost făcut în proporție de 99%”. Mutarea nu s-a mai realizat însă, spre surprinderea tuturor, iar în iulie 2018, Inter anunța oficial transferul lui Lautaro. 

Gruparea italiană a plătit dublu pentru argentinian, care deși își luase un angajament față de Atletico, a cedat presiunii pe care Diego Milito a pus-o și a plecat în Italia. Mundo Deportivo a publicat imaginile cu Lautaro Martinez din momentul în care a semnat contractul cu Atletico, imagini care însă nu au mai ajuns publicate, din cauza deznodământului. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!