Italia

Lucrurile se "încing" în Serie A! Lautaro Martinez, Correa și Vlahovic, protagoniști pe piața transferurilor

Cluburile din Italia resimt pierderile cauzate de coronavirus, dar asta nu-i împideică să caute să facă cele mai bune afaceri în perioada de mercato.

Alecu Mihai
Data publicarii: Marti 17 August 2021, 18:57
Data actualizarii: Marti 17 August 2021, 19:01

Cel mai prestigios ziar din Italia, Gazzetta dello Sport vorbește despre ultimele zvonuri de pe piața transferurilor, iar daca acestea se vor adeveri, Serie A ar putea arăta diferit în scurt timp. Jucători de top precum Dusan Vlahovic, de la Fioretina, Lautaro Martinez, de la Inter, sau Joaquin Correa, de la Lazio, sunt vizați de alte cluburi pentru transferuri.

Agentul fotbalistului lui Inter urmează să aibă o întâlnire cu șefii campioanei Italiei, mai ales că acesta mai are contract doar până în 2023 cu nerazzurri, iar Tottenham și-a exprimat interesul pentru a-l transfera în Premier League, fiind gata să achite 70 de milioane de euro.

  • Lucrurile se încing în Serie A! Lautaro Martinez, Correa și Vlahovic, protagoniști pe piața transferurilor

Correa ar putea fi înlocuitorul perfect pentru jucătorul lui Inter, mai ales că nu ar costa atât de mult, undeva la 20 de milioane de euro. Pentru Vlahovic, tânărul atacant sârb al celor de la Fiorentina, insistă Atletico Madrid, care se pare că le-a pus pe masă conducătorilor echipei din Firenze nu mai puțin de 60 de milioane de euro.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies