Agentul l-a dat de gol?! Mutarea care ar putea zgudui lumea fotbalului: Gareth Bale ar putea fi din nou coleg cu Ronaldo

Agentul l-a dat de gol?! Mutarea care ar putea zgudui lumea fotbalului: Gareth Bale ar putea fi din nou coleg cu Ronaldo

Gareth Bale a devenit unul dintre principalii jucatori de la Real Madrid dupa plecarea lui Cristiano Ronaldo.

Totusi, agentul jucatorului galez a reusit, prin ultima sa declaratie, sa alimenteze zvonurile referitoarea la un transfer al lui Bale la Juventus, pentru a fi alaturi de portughez. 

Agentul a spus ca "nimic nu este imposibil in viitor", chiar daca galezul se simte bine la Real. 

"Gareth este foarte fericit la Real Madrid, dar daca vorbim despre viitor, atunci nimic nu este imposibil pe piata transferurilor. Ronaldo a fost o pierdere importanta pentru Real Madrid.

Lui Gareth i-a placut sa joace alaturi de Cristiano, dar el este bucuros ca se mentine in top la club. Este adevarat ca de cand CR7 a ajuns acolo, oamenii au inceput sa isi indrepte atentia spre Serie A si sa se uite la aceasta liga intr-un mod diferit fata de cum o faceau anii trecuti", a fost declaratia lui Johnatan Barnett. 

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mihăilă: INSP a estimat că la mijlocul lui septembrie vom avea peste 1.600 de cazuri pe zi
BRAT
Modifică setările cookies