fc barcelona Manchester United Sergio Busquets Spania

Absență de marcă pentru FC Barcelona în duelul cu Manchester United! Jucătorul care lipsește trei săptămâni 

FC Barcelona joacă cu Manchester United în playoff-ul pentru calificarea în sferturile Europa League.

 
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Februarie 2023, 13:35
Data actualizarii: Luni 06 Februarie 2023, 13:57

Manșa tur are loc pe 16 februarie, pe Camp Nou, în timp ce returul se va juca pe 23 februarie, pe Old Trafford. Partidele sunt transmise în direct pe PRO ARENA și VOYO.

Înaintea confruntărilor din Europa, catalanii au primit o lovitură dură. Sergio Busquets, căpitanul echipei, a suferit o entorsă la glezna stângă, în cursul meciului cu FC Sevilla, încheiat cu victoria gazdelor, scor 3-0.

Potrivit informațiilor oferite de FC Barcelona, jucătorul va fi indisponibil pentru o perioadă cuprinsă între două şi trei săptămâni.

În aceste condiţii, Sergio Busquets va rata cel puţin următoarele trei partide ale echipei sale, împotriva echipelor Villarreal, Manchester United şi Cadiz.

În vârstă de 34 de ani, căpitanul catalanilor a evoluat în 18 dintre cele 20 de meciuri disputate de Barca în La Liga de la debutul sezonului.

Xavi își dorește prelungirea contractului lui Sergio Busquets
 

În cadrul conferinței de presă pe care a susținut-o înaintea partidei de pe Camp Nou, Xavi a vorbit despre evoluțiile lui Sergio Busquets din ultima perioadă, dezvăluind că și-ar dori să mai rămână pentru un sezon la FC Barcelona.

"Decizia va fi de comun acord. Este o persoană importantă pentru club, atât pe teren, cât și în afara acestuia. Este căpitanul", a declarat Xavi. 

Închizătorul a bifat 707 de meciuri pentru FC Barcelona, a înscris doar 18 goluri și a pasat decisiv în 42 de situații, în peste 55.500 de minute în tricoul clubului de pe Camp Nou.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!