Fundasul Realului, mesaj incredibil pentru Suarez: "Nu ma atinge, esti foarte urat!" Messi, luat si el in vizor: ce a putut sa-i zica!

Fundasul Realului, mesaj incredibil pentru Suarez: "Nu ma atinge, esti foarte urat!" Messi, luat si el in vizor: ce a putut sa-i zica!

Nu s-au stins inca ecourile ultimului El Clasico.
 

Barcelona a castigat doua derby-uri in decurs de doar patru zile. Mai intai, catalanii au castigat in Cupa cu 3-0, apoi s-au impus si in campionat, scor 1-0. Ambele victorii au venit pe terenul Realului.

Tensiunea si frustrarea jucatorilor a fost la cote maxime. Incidentul dintre Ramos si Messi nu a fost singurul moment tensionat al ultimului El Clasico. Reguilon, tanarul fundas al lui Realului, a intrat in conflict cu doi jucatori ai Barcelonei in decurs de cateva secunde.

Mai intai, fundasul stanga in varsta de 22 de ani, a intrat intr-o disputa cu Suarez. "Nu ma atinge, nu ma atinge! Esti foarte urat!", i-ar fi transmis Reguilon lui Suarez. Cuvintele jucatorului Realului au fost auzite si de Messi care a venit sa aplaneze conflictul, insa a fost luat si el in vizor. "Ce nu-ti convine, purice?", i s-a adresat Reguilon lui Messi.

Varane, colegul sau din defensiva, s-a interpus intre Messi si Reguilon, iar situatia tensionata nu a escaladat.


sursa foto: as.comFULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Harta puterii de cumpărare în judeţele României. Zonele sărace o duc din ce în ce mai rău
BRAT