Continua seria inregistrarilor incendiare cu Florentino Perez: "A fost un nenorocit ca Raul. Cei mai rai au fost Figo si Raul"

Continua seria inregistrarilor incendiare cu Florentino Perez: "A fost un nenorocit ca Raul. Cei mai rai au fost Figo si Raul"

Unul dintre cei mai influenti oameni din fotbal, Florentino Perez, a fost surprins pe niste inregistrari divulgate de El Confidencial.

Continua sa apara inregistrari cu Florentino Perez, din seria publicata de El Confidencial.

Dupa cele in care presedintele Real Madrid a vorbit despre Casillas, Raul, Mourinho si Cristiano Ronaldo, a venit randul lui Guti si Figo. 

De Guti, spre exemplu, Florentino spunea in 2012, cand jucatorul se retrasese deja, ca nu este deloc valoros si ca Ser si Cope (publicatii de sport) au gresit cand l-au angajat pe postul de comentator: "Guti este un nerusinat, ca o capra, e cel mai rau dusman al sau. Ser il merita pentru ca a vrut sa angajeze un anormal, la fel si Cope, ii va lasa sa astepte si nu se va duce".

Cat despre Figo, presedintele Real Madrid a spus ca este un jucator toxic, in combinatie cu Raul: "Figo este cel care distruge vestiarul. A fost un nenorocit ca Raul. Cei mai rai au fost Figo si Raul".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Incendiile au devastat sate întregi din sud-vestul Turciei. Alertă și în Atena, Croația și Bulgaria
BRAT
Modifică setările cookies