Barcelona Bayern Munchen Robert Lewandowski Spania

A ieșit la iveală înțelegerea secretă dintre Barcelona și Bayern! La ce sumă poate ajunge transferul lui Lewandowski

Robert Lewandowski (34 de ani) a fost cel mai ”sonor” nume transferat de Barcelona în această vară.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Octombrie 2022, 15:08
Data actualizarii: Vineri 28 Octombrie 2022, 15:09

Atacantul polonez, multiplu golgheter în Bundesliga și Champions League, a fost transferat de la Bayern Munchen pentru 45 de milioane de euro. Chiar dacă, inițial, bavarezii s-au lăsat cu greu convinși să renunțe la Lewandowski, aceștia s-au ”mulțumit” cu 45 de milioane de euro.

La ce sumă poate ajunge transferul lui Lewandowski la Barcelona

Se pare că suma de transfer ar putea crește, în funcție de performanțele lui Lewandowski în tricoul grupării blaugrana. Sport.es, care citează un jurnalist de la Bild, scrie că suma poate ajunge până la 50 de milioane de euro.

  • Robert Lewandowski

Între cele două cluburi există o înțelegere potrivit căreia Barcelona va plăti 1,25 milioane de euro către Bayern Munchen pentru fiecare sezon în care Lewandowski va depăși 25 de goluri marcate.

În acest sezon, polonezul are toate șansele să depășească pragul de 25 de goluri marcate, având în vedere că are deja 17, în 16 partide, cifră la care se mai adaugă și patru pase decisive.

Site-urile de specialitate îl evaluează pe Lewandowski la 45 de milioane de euro.

Robert Lewandowski visează să câștige Balonul de Aur 

Fotbalistul a fost aproape să câștige trofeul oferit de France Football, însă a pierdut în fața lui Leo Messi în sezonul trecut. Cu toate astea, Robert Lewandowski nu renunță la visul de a putea câștiga distincția supremă individuală, după cum a recunoscut chiar el. 

„Știu că Barcelona este echipa la care cei mai mulți jucători au câștigat Balonul de Aur. Cred că drumul este mai scurt de la Barca decât era de la Bayern Munchen”, a recunoscut atacantul. 

Modifică setările cookies