Pedri Champions League fc barcelona Grupe

„Nu merităm să continuăm!” Reacția lui Pedri după ce FC Barcelona a fost eliminată din grupele Champions League 

FC Barcelona a pierdut cu Bayern Munchen în penultima fază a grupelor UEFA Champions League, scor 0-3. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 27 Octombrie 2022, 09:24
Data actualizarii: Joi 27 Octombrie 2022, 09:26

Catalanii au rămas fără șanse la ieșirea din grupe după victoria clară obținută de Inter pe teren propriu cu Viktoria Plzen, 4-0. FC Barcelona a pierdut și returul cu Bayern, în fața căreia nu a reușit să marcheze niciun gol în dubla manșă și e sigură de prezența în Europa League. 

Pedri, la pământ după eliminarea din grupele UEFA Champions League 

Unul dintre puținii jucători ai catalanilor care a vorbit la finalul partidei a fost Pedri, mijlocașul de 19 ani fiind extrem de dezamăgit de eliminare. Tânărul fotbalist a fost critic în declarațiile sale, punctând că FC Barcelona nu merita să treacă mai departe în UEFA Champions League. 

„Desigur că e un dezastru, Barca trebuie să treacă de grupe și nu am făcut asta pentru că nu merităm să continuăm în Champions. Suntem o echipă extrem de tânără, cu multă margine de îmbunătățire, am făcut transferuri importante, însă nu e suficient acum pentru a concura în Champions și a fost o mare dezamăgire. 

Ne lipsesc multe lucruri, dar trebuie să ne facem autocritică. E adevărat că la Munchen meritam mai mult, la Milan au fost câteva circumstanțe...dar văzând ce s-a întâmplat azi a fost clar că nu suntem pregătiți pentru a juca în Champions League. 

Ne lipsește calmul cu balonul pentru a ataca, e unul dintre marile lucruri ce trebuie îmbunătățite. S-a văzut că Bayern era foarte puternică din punct de vedere fizic și în competiția asta e foarte important să câștigi duelurile. 

Xavi ne-a cerut orgoliu, ne-a spus că fanii sunt cu noi și că va trebui să arătăm că suntem puternici pe teren propriu, dar a fost extrem de greu să joci știind că Inter a câștigat. Acum mergem cu totul în Europa League”, a declarat Pedri conform Mundo Deportivo

Modifică setările cookies