Calendar chiloti Gloria Gaynor roz Stade Francais Rugby

IMN gay, tricouri roz cu chip de femeie, chiloti roz si posete! Vezi campania de marketing a lui Stade Francais: FOTO

Echipa de rugby Stade Francais are o campanie de marketing mai putin obisnuita: imaginea este socanta - gladiatorii feroce din lotul echipei poarta tricouri roz pe care este imprimat chipul unei femei.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Martie 2010, 16:00
Data actualizarii: Joi 25 Martie 2010, 16:10

Sub pretextul de a indulci imaginea rugby-ului clubul a elaborat o strategie de marketing provocatoare: tricouri roz pentru femei si barbati, halate de baie roz, chiloti roz, posete roz, mingii de rugby roz si hanorace...tot roz Succesul a venit imediat: s-au vandt deja 20.000 de tricouri la pretul de 75 de euro bucata.

Cine e femeia de pe tricoul de joc!

Blanche de Castilia este prima femeie din istoria regalitatii franceze care a asigurat regenta in timpul minoratului fiului ei, cel care avea sa devina Sfantul Ludovic, ocupandu-se de administrarea regatului chiar dupa incoronarea fiului ei, in timpul cruciadei din Egipt, iar atunci cand a aflat ca acesta a cazut prizonier, ea a aranjat plata recompensei. Cu toate acestea, Blanche de Castilia nu a fost niciodata suverana a Frantei, titlu rezervat barbatilor, insa a fost cu siguranta o foarte influenta femeie din istoria acestei tari.

"Am vrut un chip de femeie, alba la fata si am ales-o pe Blanche de Castilia pentru ca este mama Sfantul Ludovic, rege al Frantei si unul dinre oamenii care a fondat acest club", spune unul dintre oamenii responsabili pentru aceasta campaniei de marketing indrazneata.

IMN de gay!

Campania de marketing nu se opreste la tricouri si suveniruri ROZ. Imnul echipei Stade Français este si el unul foarte atractiv: Gloria Gaynor „I Will Survive”. Melodia este unul dintre imnurile neoficiale ale comunitatii gay din intreaga lume.

Trebuie mentionat si faptul ca jucatorii de la Stade Français au fost cei care au inventat calendarul sexy care apare in fiecare an. Calendarul cu sportivi dezbracati, care isi acopera cu mingea partile intime ale corpului, se vinde ca paine calda in toata lumea. Stade Français are parte la fiecare si meci de majorete.

Desi imaginea este un pic socanta si a starnit unele polemici – impactul ramane.

Modifică setările cookies