"Ovidiu Hategan A MURIT la Belfast". Irlandezii au innebunit dupa penaltyul dat de Hategan si au umplut Twitterul de atacuri si fotografii

"Ovidiu Hategan A MURIT la Belfast". Irlandezii au innebunit dupa penaltyul dat de Hategan si au umplut Twitterul de atacuri si fotografii

Ovidiu Hategan a fost delegat la meciul Irlanda de Nord - Elvetia, disputat aseara, la Belfast, si incheiat cu scorul de 0-1. Oaspetii s-au impus dintr-un penalty acordat de centralul roman si transformat de Ricardo Rodriguez.

Ovidiu Hategan a decis meciul dintre Irlanda de Nord si Elvetia. Acesta a acordat un penalty complet aiurea in minutul 56 al partidei, dupa ce un fundas al gazdelor a blocat un sut cu spatele.

Ricardo Rodriguez a transformat penaltyul acordat de Hategan si a decis meciul disputat la Belfast, elvetienii impunandu-se cu 1-0 si luand prima optiune pentru calificarea la Mondialul din Rusia.

La scurt timp, Ovidiu Hategan a devenit tinta atacurilor fanilor irlandezi. Acestia l-au facut praf pe Twitter.

Intre cele mai macabre gesturi ale acestora a fost modificarea paginii de Wikipedia a arbitrului roman. Irlandezii i-au trecut decesul pe 9 noiembrie 2017, la Belfast.

"Vom da petrecere cand Hategan o sa moara", a scris alt suporter.

"Nu am mers de 31 de ani la un Mondial, iar sansele noastre s-au diminuat din cauza unui incompetent", a scris altul.

Un alt fan a modificat o fotografie a lui Hategan, punandu-i in mana un plic cu bani.

Selectionerul irlandezilor, Michael O'Neill: "Cea mai proasta decizie pe care am vazut-o"

"Este cea mai proasta decizie de arbitraj pe care am vazut-o.

Cu siguranta nu am mai vazut asa ceva intr-un meci de un asemenea nivel. Mingea l-a lovit clar pe Corry Evans in spate, iar arbitrul a avut culoar vizual.

Am petrecut trei ore in conferinta cu UEFA, saptamana trecuta, pe seama arbitrajului video, si nu pot sa nu sustin implementarea sa cand vad asa ceva", a spus Michael O'Neill.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătății. Președintele a semnat decretul
BRAT
Modifică setările cookies