Numire surpriza pe banca Angliei? Roberto Mancini a fost la Anglia - Malta, iar englezii anunta ca ar putea fi viitorul selectioner. Ce a postat pe Twitter

Numire surpriza pe banca Angliei? Roberto Mancini a fost la Anglia - Malta, iar englezii anunta ca ar putea fi viitorul selectioner. Ce a postat pe Twitter

Anglia a abordat dubla cu Malta (2-0) si Slovenia (meci programat marti) avandu-l pe interimarul Gareth Southgate pe banca tehnica. Dupa aceste meciuri, oficialii Federatiei Engleze spera sa numeasca insa un selectioner, iar pe lista potentialilor antrenori a aparut un nume surpriza.

Nationala Angliei a ramas fara selectioner dupa scandalul in care a fost implicat Sam Allardyce. Acesta a fost fortat sa-si dea demisia in urma unor dezvaluiri incredibile ale jurnalistilor de la The Telegraph, care l-au inregistrat pe Allardyce in timp ce negocia comisioane la transferuri.

In urma acestui eveniment, oficialii Federatiei Engleze au decis sa-i acorde functia de selectioner interimar fostului secund Southgate, cel care a condus nationala la meciul cu Malta, castigat aseara cu 2-0, dar si la cel cu Slovenia, programat marti.

Zilele lui Southgate ca selectioner sunt insa numarate, mai marii Federatiei Engleze dorind totusi sa caute un antrenor "cu nume" pentru banca tehnica, noteaza cele mai importante publicatii de la Londra.

Un nume surpriza aparut pe lista cu posibili viitori selectioneri ai Angliei este cel al lui Roberto Mancini. Italianul, fost campion al Premier League cu Manchester City, a fost prezent la meciul Anglia - Malta, alegand sa posteze chiar el un video pe Twitter.

Mancini este momentan somer, dupa ce s-a despartit in luna august de comun acord de Inter.

4 ani a antrenat Mancini in Anglia, castigand Premier League si FA Cup cu Manchester City.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Marea Britanie, singura din Europa rămasă în zona de risc
BRAT
Modifică setările cookies