Messi a continuat razboiul dupa Man City - Barca! In minutul 2 l-a ridiculizat pe cel caruia i-a spus "Idiotule", in minutul 5 a primit un cot in gura!

Messi a continuat razboiul dupa Man City - Barca! In minutul 2 l-a ridiculizat pe cel caruia i-a spus "Idiotule", in minutul 5 a primit un cot in gura!

Leo Messi a avut o seara horror la echipa nationala.

Partida dintre Manchester City si FC Barcelona din Champions League, scor 3-1, s-a incheiat cu un conflict intre Leo Messi si un adversar de la City. Presa engleza a spus atunci ca jucatorul caruia Messi i-a spus "Idiotule!" ar fi mijlocasul Fernandinho, pentru ca apoi sa apara varianta Mikel Arteta, antrenorul secund al lui City.

Duelul Brazilia - Argentina pare ca a raspuns la intrebarea legata de cel cu care a avut Messi conflictul: Fernandinho! Mijlocasul brazilian l-a faultat de 2 ori in 5 minute pe Messi si a primit cartonas galben!

Mai intai, Messi l-a ridiculizat cu un chapeu pe Fernandinho iar acesta nu a avut de ales si l-a faultat pe Messi aproape de careul Braziliei. VEZI AICI VIDEO

La 3 minute distanta, Fernandinho s-a razbunat cu un nou fault, lovindu-l cu cotul pe Messi! Arbitrul a intervenit imediat si i-a dat cartonas galben lui Fernandinho! VEZI AICI VIDEO

Messi a stat apoi departe de Fernandinho. Brazilianul a fost cel care a ras la final, Brazilia reusind sa castige cu 3-0 si este aproape calificata la CM 2018. In schimb, Argentina este in afara locurilor care duc la turneul din Rusia!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 12.000 de persoane, vaccinate împotriva Covid-19 în ultimele 24h. 51 de reacții adverse minore
BRAT

Modifică setările cookies