Poker Unibet Poker general

Cote pentru jucatorii romani la Unibet Open Praga!

Numaratoarea inversa pentru Unibet Open Praga a inceput. La Hilton Hotel din Praga se fac ultimele pregatiri pentru primirea jucatorilor care se vor lupta pentru premiile totale de 660,000 euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Septembrie 2009, 17:39
Data actualizarii: Vineri 11 Septembrie 2009, 17:40

440 de jucatori din peste 30 de tari se vor alinia la startul turneului de la Praga, printre care si 11 jucatori romani. Topul favoritilor pentru castigarea turneului de pe malul Vltavei este deschis de celebrul jucator lituanian Tony G, cu o cota de 30.00 la 1.

Lituanianul este urmat de olandezul Pieter de Korver si finlandezul Ville Wahlbeck. In top 10 se afla si 2 jucatori romani: Dan Murariu este considerat al 5-lea favorit cu o cota de 35.00 la 1, dupa performantele reusite la Algarve si Londra, in timp ce Cristian Cirtog ocupa locul al 10-lea in topul favoritilor cu o cota de 45.00 la 1.

Pe langa cotele pentru castigatorul turneului, Unibet ofera cote si pentru cel mai bine clasat jucator roman. Primii 4 favoriti in ochii casei de pariuri suedeze sunt reprezentantii Unibet Poker Pro Team Romania, Dan Murariu, Cristian Cirtog, Victor Paraschiv si Eduard Norel.

Un alt pariu inedit oferit de Unibet este duelul dintre jucatorii din diferite tari. Romania este inclusa intr-un singur duel, cel cu Ungaria, unde Romania este considerata usor favorita, desi numarul jucatorilor unguri prezenti la Praga este mai ridicat decat cel al jucatorilor romani.

Turneul de la Praga va debuta joi 17 septembrie, si se va intinde pe parcursul a 4 zile, pana duminica 20 septembrie, cand unul dintre cei 440 de jucatori aliniati la start va pleca acasa cu cecul in valoare de peste 150,000 de euro!

Mult succes jucatorilor romani la Unibet Open Praga!

Modifică setările cookies