Mario Mosböck Poker St. Pölten Fotbal extern

„Nu mai aveam bucuria de a juca!” Fotbalistul care s-a retras la doar 21 de ani și acum câștigă milioane din poker

În 2017, a renunțat la fotbal și acum câștigă milioane din poker.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Octombrie 2023, 17:40
Data actualizarii: Marti 24 Octombrie 2023, 17:42

La doar 21 de ani, austriacul Mario Mosböck își anunța brusc retragerea din fotbal. O decizie surprinzătoare, din momentul ce tânărul mijlocaș ofensiv avea cifre foarte bune.

Între 2014 și 2017, Mosböck a evoluat pentru SKN St. Pölten, în a doua ligă din Austria. A înscris 21 de goluri pentru echipa a doua și a marcat o dată pentru formația de seniori. 

S-a lăsat de fotbal la 21 de ani și acum face milioane din poker

În vara lui 2017, chiar prindea un transfer la Wiener Neustadt, în prima divizie. Timp de șase luni la noua sa echipă a strâns însă doar două apariții, după care a decis să-și agațe ghetele în cui. 

„Am încetat să mă mai bucur de antrenamente și nu mai simțeam că îmi doresc să joc fotbal. Mă tot întrebam: ‘Asta vrei să faci în următorii 15 ani?’. Puteam să-mi prelungesc contractul cu Wiener Neustadt sau să plec în alt campionat. Dar mă îndoiam că asta îmi va reda bucuria de a juca”, spune Mosböck pentru Poker Code, citat de The Sun.

A jucat poker încă de când era copil

După retragere, austriacul s-a concentrat pe poker online și a câștigat deja peste 1 milion de euro din asta. „Nu am regretat nicio secundă că am lăsat fotbalul”, explică Mario Mosböck.

Recent, fostul fotbalist a câștigat un premiu de 250.000 de euro într-un turneu de poker. Mosböck juca poker încă din copilărie, de la 12 ani. De altfel, la 14 ani câștigase deja circa 25.000 de euro din această activitate, potrivit The Sun.

  • După retragere, Mosböck a mai jucat fotbal în ligile de amatori, la SV Ratzersdorf și Hofstetten-G. 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!