Mihai Mironica Europa League Universitatea Craiova Opinii Sandokhadze, tigrul Georgiei, a rapus leii Baniei! Mihai Mironica, dupa eliminarea rusinoasa a Craiovei din Europa League

"Sandokhadze, tigrul Georgiei, a rapus leii Baniei!" Mihai Mironica dupa eliminarea rusinoasa a Craiovei din Europa League

Craiova a intrat in cupele europene, dar n-a ajuns sa si joace prin Europa, fiind eliminata inca din preliminariile asiatice ale acestor competitii.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 August 2020, 08:17
Data actualizarii: Vineri 28 August 2020, 23:45

Seful Craiovei, Mihai Rotaru, spunea ca echipa sa nu este de grupele Champions League, dar ca oltenii lui si-ar putea face mana cateva sezoane prin grupele Europa League. Mda, deocamdata, doar prin Caucaz League.

Iata ca exista chiar si in Georgia faimosul concept giulestean al “alergatului pe sine”. Oltenii fura alergati pe sinele din Tbilisi de o Lokomotivi care s-a intors in cupele continentale dupa 12 ani de absenta.

“Oltenia, Eterna Terra Nova” s-a transformat in “Oltenia, Eterna Promisiune”. Sunt deja cu mult peste 3 decenii de cand oltenii tot promit o Renastere, o zvacnire care sa aduca aminte de perioada de glorie, dar ies in evidenta doar cu esecuri antologice precum cele cu aceasta Lokomotivi din Tbilisi, cu Pobeda Prilep, Apollon Limassol sau o mai veche cunostinta de prin Tbilisi, Dinamo. Cand Craiova, incercand sa iasa din acest tunel intunecat al nereusitelor, a zarit o luminita la capatul acestui tunel, s-a bucurat. Nu si-a dat seama ca luminita de la capatul tunelului era Lokomotiva din Tbilisi care i-a dat lovitura cea mai dureroasa din istoria sa.

A trebuit sa vina al patrulea minut al prelungirilor reprizei a doua ca echipa lui Bergodi sa marcheze impotriva celei de-a saptea defensive din sezonul trecut al ligii georgiene cu 10 echipe. Mihaila a fost ocupat cu negocierea milioanelor de euro pe care sa le incaseze la urmatoarea echipa, Cicildau era prins cu probatul noilor tricouri ale lui Everton, Nistor a gatit o mancare de praz, iar Andrei Ivan este in turneu de promovare al noului sau brand, “Ivan cel Groaznnic - 1,8 milioane de euro pentru nimic”.

Cristiano Bergodi a gasit lucruri bune de spus despre echipa sa dupa Rusinea Maxima traita de acest club care se revendica de la Craiova Maxima. Poate ca Bergodi n-o fi auzit cum mandria Olteniei elimina din aceasta competitie campionii mondiali Passarella, Antognoni, Bertoni, Graziani si Brehme sau campionii europeni Giresse si Tigana. Trebuie totusi sa ai niste repere pentru a intelege cat de jos a cazut Craiova sub bagheta sa.

Dupa aceasta eliminare de poveste, noua mandrie a Olteniei a primit supranumele Craiova Minima, iar patronul sau, Rotaru, a fost supranumit Mititelu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!