ROMANIA - SERBIA, DUMINICA 16.00 PRO TV | "Va fi un meci de care pe care!" Mesajul capitanului nationalei pentru echipa de tineret

Romania poate trece pe primul loc in grupa daca invinge Serbia duminica, de la ora 16.00, in direct la Pro TV.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Octombrie 2018, 15:15
Data actualizarii: Sambata 13 Octombrie 2018, 15:37

Romania se pregateste de derby-ul grupei din UEFA Nations League iar capitanul nationalei spera intr-un stadion plin!

"Va fi un meci de care pe care. Prefer sa jucam urat si sa castigam decat sa jucam frumos si sa pierdem. Este favorita grupei, sunt jucatori care joaca la cluburi cunoscute in strainatate si, clar, va porni cu un avantaj fata de noi.

(Tamas) a avut emotii ca n-a fost prezent demult la echipa nationala. Speram ca si publicul sa fie alaturi de noi 90 de minute, sa nu... daca se intampla ceva, sa fim apostrofati dupa 10 minute" a spus Cristi Sapunaru.

Sapunaru a dorit sa vorbeasca si despre performanta nationalei de tineret a Romaniei, cea care mai are nevoie de un egal pentru calificarea la Euro 2019, marti cu Liechtenstein de la ora 16.00, in direct la Pro X.

"Tin sa-i felicit pentru ceea ce au realizat. tin minte ca în 98 a fost ultima calificare la tineret. E meritul lor, al antrenorilor, al Federatiei pentru ceea ce au realizat! Acum mai au un meci, dar nu cred ca poate interveni ceva. Sa mearga la turneul final si speram sa realizeze si acolo ceva!

Cred ca aceasta nationala de tineret poate sa aduca multe bucurii romanilor!" a spus Cristi Sapunaru in conferinta de presa de astazi.

Modifică setările cookies