FCSB Nations League Risto Radunovic Nations League

NEWS ALERT Probleme mari pentru FCSB! Risto Radunovic a ieșit accidentat din Muntenegru - Finlanda

Risto Radunovic a intrat din primul minut în jocul Muntenegrului, însă a ieșit accidentat.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2022, 12:12
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2022, 12:25

Muntenegru a jucat în inferioritate numerică încă din minutul 17 și a pierdut meciul cu Finlanda de pe teren propriu, scor 0-2. Nordicii s-au salvat, astfel, de la retrogradare, și au împins România spre Liga C din Nations League.

În minutul 25, Risto Radunovic, fotbalistul FCSB-ului, a cauzat probleme și a fost înlocuit cu Sasa Balic. Asta ar însemna o pierdere imensă pentru trupa lui Nicolae Dică, având în vedere că muntenegreanul este un om important al echipei.

  • Risto Radunovic

Echipele de start în Muntenegru - Finlanda

  • Muntenegru: Mijatovic - Vesovic, Vujacic, Tomasevic, Radunovic - Jovovic, Jankovic, Vukcevic, Haksabanovic - Jovetic, Mugosa;
  • Finlanda: Hradecky - Vaisanen, Ivanov, Jensen - Alho, Kamara, Kairinen, Lingman, Antman - Kallman, Pukki.

Muntenegru - Finlanda 0-2

Prima parte a jocului a început tare: muntenegrenii au văzut cinci avertismente în primele 19 minute. Tomasevic a văzut două galbene (9', 17') și a fost eliminat, Vujacic (12'), Jovetic (18') și Vesovic (19') au rămas doar cu un cartonaș.

În repriza a doua, partida s-a intensificat. Finlandezii au înscris de două ori în șase minute: Antman, în minutul 47 din pasa lui Pukki, și Kallman în minutul 53 din pasa lui Antman.

Muntenegru a mai primit două avertismente până la fluierul final (Djurjevic - galben '67), iar unul dintre ele a fost încă o eliminare (Radulovic - roșu 67').

Scorul s-a încheiat 2-0 în favoarea nordicilor, care au reușit să se salveze de la retrogradare. În cazul în care duelul s-ar fi terminat la egalitate, România ar fi fost salvată, iar Finlanda și-ar fi "cumpărat bilet" în Liga C din Nations League.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies