Victor Piturca edi iordanescu Nationala Nationala

EXCLUSIV Victor Pițurcă, sceptic cu privire la Edi Iordănescu: „Nu-l prea ajută asta”

Victor Pițurcă a fost prezent în studio la PRO ARENA, în cadrul emisiunii Ora Exactă în Sport.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2022, 11:34
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2022, 11:39

România a câștigat 4-1 cu Bosnia în Giulești, însă rezultatele slabe din iunie au dus la retrogradarea naționalei cu Edi Iordănescu pe banca tehnică.

Victor Pițurcă, fost selecționer, a fost întrebat de moderatorul emisiunii cum vede situația cu Iordănescu Jr. "Nea Piți" a evidențiat faptul că rezultatele nu-l ajută deloc pe actualul antrenor.

  • Victor Pițurcă

Pițurcă: „Să vedem ce vrea să facă Edi”

„Asta depinde foarte mult de federație, cum văd ei lucrurile, cum văd ei șansele în continuare. Cei care sunt o să analizeze, ei dacă sunt mulțumiți și au încredere în Edi Iordănescu, pot continua cu el. Cert este că rezultatele spun că nu este în regulă. Să vedem ce vrea să facă Edi, cum vede lucrurile. 

La echipa națională nu se pune problema de construcție. Construiești din mers. Nu ai rezultate? E greu să și construiești. Și noi am făcut plan, eu țin minte că facem plan de acum 8 ani de zile. Ne facem planuri, strategii, și uite unde am ajuns.”, au fost cuvintele lui Victor Pițurcă.

România - Bosnia 4-1

Dennis Man a deblocat tabela în minutul 38, după pasa excelentă dată de Bancu. Pușcaș a majorat diferența în minutul 73, în urma assistului aceluiași jucător.

Dzeko a redus diferența în minutul 77, însă Rațiu a înscris golul trei al "tricolorilor" la două minute distanță, iar Pușcaș a închis tabela la 4-1 în minutul 86.

Chiar dacă a câștigat cu Bosnia și Herțegovina, naționala a retrogradat în Liga C din Nations League, după rezultatele slabe din iunie, când au fost bătuți de Muntenegru în două rânduri (0-3 / 0-2).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies