Romania - Bosnia George Puscas Victor Piturca Nationala

EXCLUSIV Pițurcă nu l-a menajat deloc pe George Pușcaș, chiar dacă a marcat o ”dublă”: ”E inadmisibil”

România - Bosnia 4-1. Victor Pițurcă nu l-a menajat deloc pe George Pușcaș, atacantul celor de la Genoa, chiar dacă acesta a marcat o ”dublă” în victoria României.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2022, 12:01
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2022, 12:01

Fostul selecționer nu poate trece peste șansa pe care a avut-o Pușcaș în meciul precedent, cu Finlanda.

Victor Pițurcă: ”E inadmisibil!”

„La echipa națională e vorba și de conduită. Faza derulată cu Pușcaș în Finlanda denotă că ceva nu e in regulă. E inadmisibil ca pe final să ai șansa să dai o pasă simplă decisivă și tu să te duci singur. A dat 'dublă' aseară, dar mai bine nu marca și pasa acolo în Finlanda și câștigam. 

  • George Pușcaș

Ca atacant îți dorești să marchezi. Acolo a fost o fază în care dacă gândea, putea ajunge chiar la finalizare. Îi pasa lui Cordea, adversarul se ducea pe el. Erau doi contra unu, Pușcaș putea primi mingea înapoi și era singur cu portarul. Faptul că nu a pasat înseamnă că avem probleme la echipa națională”, a spus Victor Pițurcă, la emisiunea Ora Exactă în Sport de la PRO Arena.

George Pușcaș a ajuns la opt goluri marcate pentru naționala României, în 30 de partide.

România - Bosnia 4-1. Retrogradăm în Liga C

Dennis Man a deblocat tabela în minutul 38, după pasa excelentă dată de Bancu. Pușcaș a majorat diferența în minutul 73, în urma assistului aceluiași jucător.

Dzeko a redus diferența în minutul 77, însă Rațiu a înscris golul trei al "tricolorilor" la două minute distanță, iar Pușcaș a închis tabela la 4-1 în minutul 86.

Chiar dacă a câștigat cu Bosnia și Herțegovina, naționala a retrogradat în Liga C din Nations League, după rezultatele slabe din iunie, când au fost bătuți de Muntenegru în două rânduri (0-3 / 0-2).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies