EXCLUSIV Face față România la EURO? Pițurcă a răspuns fără ezitare

Echipa Nationala Euro Nations League Romania Victor Piturca Nationala Victor Pițurcă
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2022, 11:45
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2022, 11:43

Victor Pițurcă a vorbit despre naționala României în cadrul emisiunii Ora Exactă în Sport, de la PRO ARENA.

Naționala s-a impus în meciul cu Bosnia, încheiat 4-1, dar chiar și așa a terminat pe ultima poziție în Liga B, din Nations League, și a retrogradat în Liga C.

Fostul selecționer Victor Pițurcă a vorbit despre performanța slabă a României din Nations League și a evidențiat faptul că la EURO va fi mult mai dificil.

Victor Pițurcă: „Va fi foarte dificil”

„Echipele cu care am fost erau de nivelul nostru și vor fi la fel ca Luxemburgul. Este posibil, da (n.r. să-i întâlnim în Liga C). Celelalte echipe, Bosnia, Finlanda și Muntenegru sunt echipe de nivelul nostru pe care ar fi trebuit să le învingem. Sau, cel puțin, un joc dintre cele două.

Ce se va întâmpla de acum încolo va fi că se va trage grupa și cu siguranță vom întâlni doi adversari redutabili. Nu va mai fi Muntenegru, nu va mai fi Bosnia. Poate fi Germania, Italia, Franța. 

E greu, e foarte greu. Va fi foarte dificil. Aveam nevoie de rezultate, din păcate nu le-am obținut. Șase jocuri sau jucat, 18 puncte puse în joc, avem șapte puncte. Foarte puține, cu echipe de valoarea asta. Se vede. Am terminat pe ultimul loc în această grupă.”, au fost cuvintele lui Victor Pițurcă.

România - Bosnia 4-1

Dennis Man a deblocat tabela în minutul 38, după pasa excelentă dată de Bancu. Pușcaș a majorat diferența în minutul 73, în urma assistului aceluiași jucător.

Dzeko a redus diferența în minutul 77, însă Rațiu a înscris golul trei al "tricolorilor" la două minute distanță, iar Pușcaș a închis tabela la 4-1 în minutul 86.

Chiar dacă a câștigat cu Bosnia și Herțegovina, naționala a retrogradat în Liga C din Nations League, după rezultatele slabe din iunie, când au fost bătuți de Muntenegru în două rânduri (0-3 / 0-2).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!