Răzvan Marin vs Mirel Rădoi, duel "despicat" de Mihai Stoichiță

Mihai Stoichiță a vorbit sâmbătă dimineața la Ora Exactă în Sport de la Pro X. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Septembrie 2021, 10:42
Data actualizarii: Sambata 11 Septembrie 2021, 11:13

Răzvan Marin a fost protagonistul unor declarații acide după egalul din Macedonia de Nord, 0-0. Mijlocașul lui Cagliari s-a plâns la finalul meciului pentru că a fost utilizat titular doar în întâlnirea cu Liechtenstein, 2-0. De asemenea, jucătorul format de Gică Hagi a specificat că la Cagliari evoluează pe o poziție în care se simte confortabil. 

Mihai Stoichiță a precizat că Razvan Marin se bucură de toată aprecierea la echipa națională, ci doar planul tactic gândit de Rădoi l-a făcut să fie rezervă.

  • „Era altfel respectul față de antrenori și coechipieri!” Reacția lui Goian după atacul lui Răzvan Marin la adresa lui Rădoi

Răzvan Marin va aduna meciuri acum. E foarte apreciat și aici, dar probabil rațiunile tactice ale acestui meci au primat în gândirea lui Mirel. Mai ales problema aceasta, divizarea efortului pentru fiecare meci. Nu poți juca fiecare meci”, a declarat Mihai Stoichiță la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Directorul tehnic al FRF a mărturisit că este mulțumit de cele 7 puncte acumulate în cele trei jocuri din luna septembrie. 

Stoichiță: „Alegerile lui Mirel au fost punct ochit, punct lovit”
 

Nu poți să nu fii nemulțumit după ce ai avut acea serie în care nu ai reușit nimic. E normal că după 7 puncte în 3 meciuri să fie un motiv care să îți dea speranță pentru viitor.

Pentru mine, mult mai important e modul în care s-au prezentat jucătorii noștri, pentru ca au fost mule critici. Până la urmă, alegerile lui Mirel au fost punct ochit, punct lovit, cu plusuri, cu minusuri, așa e în fotbal”, a dezvăluit Mihai Stoichiță.

România se află pe locul al treilea după remiza de la Skopje la un singur puncte de Armenia, care a remizat cui Liechtenstein (1-1), miercuri, la Erevan. În alt meci, Germania a dispus de Islanda cu 4-0, la Reykjavik. Luna viitoare, România va juca alte două meciuri în preliminarii, pe 8 octombrie, la Hamburg, cu Germania, iar pe 11 octombrie, cu Armenia, pe Stadionul Steaua din Bucureşti.

Câştigătoarele grupelor se vor califica direct la turneul final din Qatar. Formaţiile clasate pe locurile secunde şi cele mai bune două echipe necalificate din Liga Naţiunilor 2020-2021 vor juca baraje în urma cărora alte trei formaţii vor obţine biletele pentru CM 2022.

GRUPA J - meciurile următoare

8 octombrie 2021: Germania – ROMÂNIA, Islanda – Armenia, Liechtenstein – Macedonia de Nord (21:45)

11 octombrie 2021: ROMÂNIA – Armenia, Islanda – Liechtenstein, Macedonia de Nord – Germania (21:45)

11 noiembrie 2021: Armenia – Macedonia de Nord (19:00), ROMÂNIA – Islanda, Germania – Liechtenstein (21:45)

14 noiembrie 2021: Liechtenstein – ROMÂNIA, Armenia – Germania, Macedonia de Nord – Islanda (19:00)

CITESTE SI

Modifică setările cookies