Nationala

Reacție de ultimă oră a lui Răzvan Marin după declarațiile făcute după meciul cu Macedonia de Nord! Ce a spus mijlocașul

Răzvan Marin a reacționat pentru prima dată după declarațiile pe care le-a făcut la finalul meciului cu Macedonia de Nord. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 12 Septembrie 2021, 12:46
Data actualizarii: Duminica 12 Septembrie 2021, 14:02

Tânărul mijlocaș a răbunfit la finalul meciului cu Macedonia de Nord, 0-0, supărat că nu a primit mai multe minute de joc din partea selecționerului. Marin a avut remarci acide la adresa lui Mirel Rădoi, lăsând de înțeles și faptul că este nemulțumit de poziția pe care selecționerul alege să îl trimită în teren. 

Pentru declarațiile făcute, mijlocașul luI Cagliari a fost intens criticat, iar acum a oferit și o primă reacție, un mesaj de scuze pe care l-a postat pe contul său de Facebook. 

  • Razvan Marin

„Asta m-a determinat să dau acea declarație nefericită!”

„Vreau să-mi prezint scuzele fanilor echipei naționale și lui mister Mirel Rădoi.

Pentru mine, echipa națională a României înseamnă un vis devenit realitate și sunt mândru și recunoscător pentru fiecare minut în care am șansa să-mi reprezint țara.

Simt ca pot oferi foarte mult echipei naționale și faptul că nu am avut șansa de a-mi ajuta mai mult colegii din teren, m-a determinat să dau acea declarație nefericită la sfârșitul meciului din Macedonia de Nord. 

Este o mândrie să îmbrac tricoul echipei naționale și întotdeauna voi pune interesele grupului înaintea interesului propriu. 

Hai, România!”, a scris Răzvan Marin pe contul său de Facebook. 

Declarațiile lui Răzvan Marin de la finalul meciului cu Macedonia de Nord

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!