„Ne fac plângere pentru niște adevăruri!” Scenariul lansat de Vivi Răchită, după scandalul provocat de suporterii români cu Kosovo

Vivi Rachita Echipa Nationala kosovo Romania Nationala Vivi Răchită
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 14 Septembrie 2023, 19:59
Data actualizarii: Joi 14 Septembrie 2023, 20:01

Vivi Răchită (53 de ani) și-a exprimat dezaprobarea față de atitudinea ultrașilor în timpul meciului dintre România și Kosovo, scor 2-0, disputat marți.

Meciul a fost întrerupt timp de 50 de minute, după ce suporterii români au afișat un banner cu mesaj geopolitic: „Kosovo este Serbia”, stârnind revolta oaspeților.

Deși a condamnat gestul fanilor „tricolori”, Răchită a adăugat că protestele kosovarilor nu sunt întemeiate și a sugerat că mesajele care au stârnit furia oaspeților ar fi fost, cel mai probabil, introduse fraudulos de către grupul de suporteri „Uniți sub tricolor”.

„Dacă ne fac plângere pentru niște adevăruri... Ei trebuia să joace pe teren, ca să câștige meciul, nu la masa verde.

S-a jucat meciul, s-a terminat, s-a făcut raportul. Eu cred că acum și UFEA ar trebui să fie mai permisivă, să nu ne lase la meciuri fără spectatori. Eu cred că și ultrașii regretă, toți ne-am dori să fim în Germania, la Campionatul European. Nu avem decât o echipă națională”, a spus Vivi Răchită, potrivit iAMSport.

România ocupă locul doi în Grupa I

România a obținut patru puncte după „dubla” cu Israel și Kosovo. „Tricolorii” au încheiat meciul cu Israel la egalitate, scor 1-1, și s-au impus cu 2-0, în vața naționalei din Kosovo.

România este neînvinsă în această campanie, cu trei victorii şi trei egaluri, având 12 puncte, după Elveţia, 14 puncte, dar înaintea celorlalte echipe, Israel, 11 puncte, Belarus, 4 puncte, Kosovo, 4 puncte, Andorra, 2 puncte.

Luna viitoare, România va juca în deplasare cu Belarus (12 octombrie) şi acasă cu Andorra (15 octombrie).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!