„Misiune imposibilă!” Mirel Rădoi, pregătit să fie Tom Cruise și să producă minunea la Hamburg 

România o va înfrunta pe Germania, la Hamburg, vineri, de la 21:45, în direct la PRO TV și LIVE VIDEO pe sport.ro și VOYO.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Octombrie 2021, 10:43
Data actualizarii: Vineri 08 Octombrie 2021, 13:41

România va juca împotriva Germaniei, în runda a șaptea a Grupei J de calificare la Campionatul Mondial 2022, vineri, de la 21:45, în direct la PRO TV și LIVE VIDEO pe sport.ro și VOYO. 

Cu 15 puncte după cele șase jocuri, nemții sunt favoriți de a termina primii în grupă și de a se califica direct la turneul final. Însă, cu toate că obiectivul României este locul secund, cu o victorie la Hamburg, tricolorii pot spera la primul loc, iar acest lucru a fost precizat și de Mirel Rădoi la conferința de presă. 

Asta depinde foarte mult de rezultatul de mâine-seară. Ne putem lega de locul 1, doar dacă reușim să câștigăm mâine-seară aici. Altfel, este misiune imposibilă”, a declarat Rădoi la conferința de presă premergătoare meciului cu Germania. 

A doua partidă pe care România o va disputa în luna octombrie va fi contra Armeniei, pe noua arenă din Ghencea, pe 11 octombrie, de la 21:45, în direct la PRO TV și LIVE VIDEO pe sport.ro și VOYO.  

Clasamentul Grupei J

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies