Nationala

"N-am mai văzut asta vreodată". Ilie Dumitrescu, uimit de șansele pe care le are România în fața Germaniei 

Germania - România, meci din Grupa J a preliminariilor pentru CM din Qatar, are loc vineri, de la ora 21:45. Partida e transmisă în direct pe Pro TV și pe Voyo, dar și în format LIVE BLOG pe www.sport.ro. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Octombrie 2021, 22:52
Data actualizarii: Joi 07 Octombrie 2021, 22:59

Ilie Dumitrescu a fost uimit de șansele pe care casele de pariuri le dau României pentru a obține o victorie la Hamburg.

Diferența de valoare dintre cele două națioanle poate fi observată foarte clar și din cotele la pariuri, unde naționala antrenată de Mirel Rădoi este cotată cu șanse foarte mici pentru un succes. 

"Se merge pe nucleul de la Bayern, este și normal, Hansi Flick vine de la Bayern, au lucrat împreună, s-a văzut imediat de cum a fost instalat și pe ce formulă a mers. 

Eu mă uitam astăzi pe cotele de la pariuri: 21 pentru victoria României! 21! Eu nu cred că a mai fost vreodată. Și 1.12 pentru Germania. Deci 21 mi se pare... 

Cum îmi explic eu cota asta? E un dezechilibru foarte mare. N-am mai văzut cota asta, nu știu, dar nu-mi aduc aminte ca vreodată selecționata noastră să aibă cota asta. Niciodată! CFR a avut cotă 13 cu Roma. Dar să ai 1.12 cu 21, mi s-a părut ceva...", a declarat Ilie Dumitrescu, DigiSport.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies