„E fraier! Nu l-am înțeles!” Reacție tranșantă după ce Gică Hagi l-a atacat pe Edward Iordănescu

Gica Hagi Adrian Porumboiu edward iordanescu Nationala Gheorghe Hagi
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Martie 2023, 23:47
Data actualizarii: Marti 14 Martie 2023, 23:47

Gică Hagi s-a dezlănțuit la adresa selecționerului României, Edward Iordănescu, după ce Ianis Hagi, fiul „Regelui”, a fost lăsat deoparte de lista preliminară pentru meciurile cu Andorra și Belarus de la sfârșitul lui martie.

Ianis Hagi a prins doar 89 de minute în cinci meciuri la Rangers în acest sezon. Internaționalul român a suferit la începutul lui 2022 o accidentare care l-a ținut departe de teren pentru aproximativ un an.

„E fraier! Nu l-am înțeles!” Reacție tranșantă după ce Gică Hagi l-a atacat pe Edward Iordănescu

Adrian Porumboiu, fost arbitru și patron la FC Vaslui, a vorbit despre tensiunile dintre Gică Hagi și Edi Iordănescu și a precizat că Ianis Hagi l-ar putea „face mare” pe actualul selecționer, la fel cum „regele” l-a făcut pe Anghel Iordănescu.

„Gică Hagi l-a făcut mare pe Anghel Iordănescu. Iar Ianis poate să-l facă mare pe Edi Iordănescu. Aici, fiecare înțelege ce vrea. E păcat că nu l-a selecționat Edi pe Ianis. Gică Hagi are dreptate. Edi e fraier. Trebuia să știe că Gică Hagi a contribuit la valoarea lui Anghel Iordănescu. A fost cel mai important jucător al naționalei, în timpul în care a fost antrenor tatăl lui.

Edi e fraier, pentru că așa se putea întâmpla și cu Ianis pentru el. Nu l-am înțeles. Trebuia să vadă și în perspectivă. Acum, poate nu avea cum să-l joace. Dar are nevoie să fie în lot, ca să simtă că îi dai importanță. Când va fi apt de joc sută la sută, Ianis va ajuta foarte mult naționala”, a spus Adrian Porumboiu, potrivit AS.

„Gică Hagi poate să se supere pe mine!” Cum a comentat Marian Aliuță situația tensionată dintre „Rege” și Edi Iordănescu

Marian Aliuță, fost internațional român și fost campion cu FCSB în sezonul 2004/05, a vorbit despre situația în care se află Ianis Hagi și a evidențiat faptul că fiul „Regelui” nu poate reveni la națională atât de rapid, având în vedere accidentarea suferită.

„Nu are de ce să fie supărat. Este un jucător bun, copilul lui, dar faptul că vine după o accidentare... Am văzut că nu joacă, intră ușor... Nu prea ai cum să-l chemi. Poate să se supere pe mine. Hagi e Hagi. Dacă era Gică Hagi, clar, venea și accidentat! Dar el a fost unic.

Cu siguranță va reveni la națională, pentru că echipa națională nu are pe cineva mai bun decât Ianis Hagi la ora actuală. Lovește cu ambele picioare, chiar are calități. Nu dispar calitățile astea”, a spus Marian Aliuță la emisiunea „SuperFanii”.

Gheorghe Hagi, reacție vehementă la adresa lui Edward Iordănescu 

„Regele” a acuzat că fiul său nu a fost luat în calcul pentru „dubla” cu Andorra și Belarus, în ciuda faptului că a revenit pe teren și a prins deja câteva minute de joc. Hagi a reamintit declarațiile făcute de selecționer în perioada în care Ianis Hagi a fost accidentat, când Edward Iordănescu spunea că mijlocașul reprezintă o piesă importantă pentru naționala de fotbal a României. 

„Nu vreau ca opinia publică să fie prost informată sau să ne lăsăm duși de emoție. Sunt două lucruri importante. Primul, că Ianis, cât a fost accidentat, antrenorul echipei naționale i-a spus că e un jucător foarte important. Cel puțin, așa am citit eu”, a spus Hagi, printre altele, la Digisport.

TOATĂ DECLARAȚIA AICI.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!