EXCLUSIV „Gică Hagi poate să se supere pe mine!” Cum a comentat Marian Aliuță situația tensionată dintre „Rege” și Edi Iordănescu

Gica Hagi edi iordanescu Ianis Hagi Marian Aliuta Nationala Gică Hagi
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Martie 2023, 22:03
Data actualizarii: Marti 14 Martie 2023, 22:47

Gică Hagi s-a dezlănțuit după ce fiul său, Ianis Hagi, nu s-a aflat pe lista prelminară a lui Edward Iordănescu pentru convocarea la naționala României.

Ianis Hagi a suferit o accidentare cumplită la începutul anului 2022, iar asta l-a ținut departe de gazon aproximativ un an și are șanse slabe să mai prindă convocarea pentru meciurile României de la finalul lunii martie.

„Hagi poate să se supere pe mine!” Cum a comentat Marian Aliuță situația tensionată dintre „Rege” și Edi Iordănescu

Marian Aliuță, fost internațional român și fost campion cu FCSB în sezonul 2004/05, a vorbit despre situația în care se află Ianis Hagi și a evidențiat faptul că fiul „Regelui” nu poate reveni la națională atât de rapid, având în vedere accidentarea suferită.

„Nu are de ce să fie supărat. Este un jucător bun, copilul lui, dar faptul că vine după o accidentare... Am văzut că nu joacă, intră ușor... Nu prea ai cum să-l chemi. Poate să se supere pe mine. Hagi e Hagi. Dacă era Gică Hagi, clar, venea și accidentat! Dar el a fost unic.

Cu siguranță va reveni la națională, pentru că echipa națională nu are pe cineva mai bun decât Ianis Hagi la ora actuală. Lovește cu ambele picioare, chiar are calități. Nu dispar calitățile astea”, a spus Marian Aliuță la emisiunea „SuperFanii”.

Gheorghe Hagi, reacție vehementă la adresa lui Edward Iordănescu

„Regele” a acuzat că fiul său nu a fost luat în calcul pentru „dubla” cu Andorra și Belarus, în ciuda faptului că a revenit pe teren și a prins deja câteva minute de joc. Hagi a reamintit declarațiile făcute de selecționer în perioada în care Ianis Hagi a fost accidentat, când Edward Iordănescu spunea că mijlocașul reprezintă o piesă importantă pentru naționala de fotbal a României. 

„Nu vreau ca opinia publică să fie prost informată sau să ne lăsăm duși de emoție. Sunt două lucruri importante. Primul, că Ianis, cât a fost accidentat, antrenorul echipei naționale i-a spus că e un jucător foarte important. Cel puțin, așa am citit eu”, a spus Hagi, printre altele, la Digisport.

TOATĂ DECLARAȚI AICI.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!