„Îi trebuie un valet!” Reacția lui Adrian Porumboiu când a aflat ce antrenor vrea Gigi Becali la FCSB: „Poate conduce și avioane de la palat!” 

Adrian Porumboiu Elias Charalambous FCSB Gigi Becali Superliga „Eu am mesaje cu ei?” Porumboiu i-a dat replica lui Șumudică, după ce antrenorul a amenințat că va face unele dezvăluiri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 13 Martie 2023, 16:29
Data actualizarii: Luni 13 Martie 2023, 16:31

FCSB nu are încă antrenor după ce Leo Strizu, cel care ocupa postul în acte, și-a dat demisia. 

Gigi Becali a anunțat că va aduce un antrenor străin la FCSB, un cipriot, iar www.sport.ro a dezvăluit că tehnicianul pe care îl urmăresc roș-albaștrii este Elias Charalambous, fostul fundaș de la FC Vaslui. Acesta este liber de contract din mai 2022, de când a fost dat afară de Doxa. 

Adrian Porumboiu a vorbit despre situația de la FCSB, comentând posibila numire a lui Charalambous pe banca tehnică a roș-albaștrilor. 

Adrian Porumboiu: „Gigi poate să conducă și avioane de la palat!” 

Fostul arbitru și finanțator de la FC Vaslui era oficialul echipei când cipriotul evolua în România. Porumboiu a declarat că indiferent de cine va ocupa locul pe banca tehnică cel care va decide totul va fi tot Gigi Becali. 

„(N.r. Despre Elias Charalambous) Nu ştiu nimic. A fost un jucător bun, inteligent. Tot Gigi Becali va fi antrenor. Îi trebuie un valet, nu antrenor. Treaba lui, ce vrea el să facă. Dar nu ia campionatul fără antrenor. N-am nicio îndoială, nu se poate fără.

Gigi poate să conducă şi avioane de la palat, dar cu echipa de fotbal e mai greu. Câţi nebuni s-ar urca în avionul pe care îl conduce Gigi Becali la palat. (N.r. Aţi merge cu el?) Nu sunt nebun (n.r. râde)”, a declarat Adrian Porumboiu conform as.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!