Vin ultrasii! Polonezii au vandut toate biletele primite pentru meciul de maine, iar huliganii Legiei Varsovia ar putea ajunge la Bucuresti. Cati polonezi pot sosi

Vin ultrasii! Polonezii au vandut toate biletele primite pentru meciul de maine, iar huliganii Legiei Varsovia ar putea ajunge la Bucuresti. Cati polonezi pot sosi

Ora Exacta in Sport, in fiecare dimineata, de luni pana vineri, de la 10:45, si in weekend de la 16:00

Federatia Poloneza de Fotbal a vandut toate biletele primite pentru meciul Romania - Polonia, programat maine pe National Arena din Bucuresti.

Polonezii au primit 3.000 de bilete din partea FRF, pe care le-au distribuit intr-un timp relativ scurt.

Oficialii Federatiei Poloneze au luat masuri pentru ca fanii interzisi pe stadioanele din Polonia sa nu isi poate cumpara bilete, dar presa poloneza spune ca nu exista asigurari ca ultrasii nu si-au achizitionat tichetele prin intermediul altor persoane.

Intre cei 3.000 de fani care si-au cumparat bilete, ar exista si cateva grupari mai bine organizate de ultrasi, unii dintre acestia provenind din peluza Zyleta a Legiei Varsovia.

"Potrivit regulamentului, am avut dreptul la 3.000 de bilete. Toate au fost vandute. Printre cumparatori nu se afla persoane cu interdictie pe stadioane. Reteaua de vanzare pe care o utilizam este cuplata la o baza de date cu interdictii si daca o persoane interzisa pe stadioane ar vrea sa cumpere un bilet, tranzactia este blocata automat", a spus Jakub Kwiatkowski, purtatorul de cuvant al Federatiei Poloneze.

Ultima oara cand polonezii au sosit la Bucuresti s-a intamplat cu ocazia meciului Steaua - Legia. Atunci, in urma unei perchezitii, 20 de suporteri au fost retinuti pentru ca aveau asupra lor materiale pirotehnice si arme albe.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Etapa 2 de vaccinare a început cu platforma blocată. Limită de 600.000 de locuri în primele 20 de zile
BRAT

Modifică setările cookies